ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Какъв е идеалният мъж според жените?

Какъв е идеалният мъж според жените?

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k1905225
идеалният мъж според жените

Какво искат жените? На този въпрос понякога и самите представителки на нежния им не могат да отговорят категорично. Женското мнение и поведение са като времето - непредвидими и силно променливи. Въпреки това, когато се отнася до образа на идеалния мъж, дамите могат да го опишат единодушно.

Ново проучване, проведено в Германия, разкрива няколко основни качества, върху които момичетата се целят, когато търсят идеалния партньор. Ето и какво показва изследването в детайли:

1. Най-важен е характерът на мъжа

Противно на някои твърдения, че жените избират партньор най-вече заради външността му, оказва се, че не е така. Водещ се оказва характерът на даден мачо и това в неговата компания дамата да се чувства специална. Идеалният мъж трябва най-напред да е добър, забавен, умен, самоуверен и подкрепящ. Доброто образование също се оказва важно според дамите, участвали в анкетата.

2. Парите не са най-важното

Въпреки че финансовата стабилност също е решаваща за спокойния климат в една връзка, проучването показва, че само по себе си богатството на един мъж не е достатъчна причина той да бъде счетен за идеален партньор. Всъщност парите и властта остават на втори план.

идеалният мъж е с красив усмивка

3. Красивата усмивка е за предпочитане пред големите мускули

Много мъже си мислят, че могат да впечатлят женското съсловие с големи мускули и масивно тяло, но явно участничките в анкетата не споделят това схващане. Те посочват ослепителната мъжка усмивка като водещ фактор да се почувстват привлечени от даден човек. След това те обръщат внимание на красивите очи и късата коса. Някои дами посочват и че според тях идеалният мъж е с брада, а не е идеално избръснат.

Много от момичетата също така признават, че харесват мачовци с приятно оформени ръце, но изобщо не си падат по фитнес маниаци с огромни мускули.

По-стари проучвания показват, че според жените идеалният мъж е забавен, идеен, инициативен, комуникативен, отговорен, грижовен и амбициозен. Той цени половинката си, грижи се за нея, помага ѝ в домакинството и я обсипва с внимание.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Свързани рецепти