Какво крият мъжете и жените в телефоните си

Говорене по Телефон

Американско проучване, проведено сред 1000 мъже и жени, даде ясна представа за информацията, която представителите на двата пола ревниво крият в телефоните си.

Според крайните резултати от анкетите 15% от мъжете се притесняват, че близките им могат да открият голите им снимки в телефона, докато при жените този процент е само 5.

Оказало се, че представителите на силния пол са по-склонни да се снимат сами голи, като 7% от мъжете си признават деянието, в сравнение с жените, които само само 3%.

Представителките на нежния пол били виновни само за 2% от голите снимки в мъжките телефони.

Друго правило при това проучване е, че в телефоните на мъжете има повече неща, свързани със секс, отколкото в телефоните на жените.

25% от анкетираните мъже и жени са заявили, че искат да запазят в тайна банковата си сметка и история, която е записана в телефона им.

Телефон

Чувствителна тема за голяма част от анкетираните е интернет историята на телефона им. 20% от мъжете са заявили, че крият страниците, които посещават в интернет, а 11% от жените са споделили отговора им.

Получените съобщения и имейли също спадат към информацията, която доста внимателно се пази в тайна. Общо 23% от анкетираните са споделили, че трият есемесите и имейлите си веднага, след като ги прочетат или изпратят.

12% от анкетираните не желаят половинката или друг значим за тях човек да разглежда телефона им, а 20% смятат същото и за приятелите си.

Въпреки че американците са загрижени за личното си пространство, не взимат достатъчни мерки за това. 81% от анкетираните запазват в тайна част от файловете в телефона си, а само 16% им слагат парола.

В същото време мъжете са 3 пъти по склонни да проверяват телефоните на половинките си, като 89% от тях са заявили, че търсят неуместни съобщения.

59% от жените са признали, че ровят в телефона на партньора си, за да проверят дали им изневерява.

31% от участниците в допитването твърдят, че биха прекратили връзката си, ако половинката им разглежда информацията в телефона им без разрешение.

Рейтинг

5 3
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати