Мъжките номера за изпитване на жената

Мъжките номера за изпитване на жената

Изследване проучи и обобщи най-известните методи, с които мъжете проверяват жена, с която са на първа среща. Чрез на пръв поглед дежурни въпроси мъжете разбират много за характера на една жена.

Малките трикове помагат на мъжете да разберат дали с определена жена са съвместими или не.

Ситуацията на една първа среща е леко напрегната, но чрез определени думи или действия именно на среща с малко познат човек всяка жена може да открие малко от своя нрав.

Повечето мъже не крият, че насочват вниманието си към определени черти от характера и със своите номера могат да разберат дали дамата ги притежава.

1. За изпитване на ревността – споменаване на бившата приятелка

Голяма част от представителите на по-силния пол проверяват дали една жена е много ревнива, като споменат името на бившата си приятелка и разкажат някаква смешна случка с нея. Реакцията на жените, когато чуят за конкуренцията, ясно показва в какви граници се побира ревността им и дали изобщо има граници. Мъжете заявяват, че за тях е много важно да разберат доколко е ревнива една жена, преди да започнат сериозна връзка.

Изпитване на жената на първа среща

2. За изпитване на любезността – отношението към сервитьорката

На първа среща един мъж винаги следи какво е отношението на дамата с него към обслужващия персонал в ресторанта или бара, който са посетили. Мъжете обръщат внимание на отношението на жената към сервитьорката, както и дали благодари, когато и сервират питието и храната. Повечето мъже казват, че нямат нищо против да платят цялата сметка, когато са излезли на първа среща с жена, но за господата е много важно жената с тях да благодари за жеста.

3. За изпитване на авантюризма – предложение за скок с бънджи

Често за да проверят приключенския дух на една жена, мъжете ѝ предлагат да направят нещо екстремно. Авантюризмът се проверява и с въпроси от рода Кое е най-щурото нещо, което направи този месец?

4. За изпитание на конфликтността – въпроси за работата

Един от мъжките номера за изпитване на жената: за да разбере един мъж дали срещу него седи конфликтна личност, която често избухва и има проблем с авторитетите, той задава въпроси, свързани с колегите и шефа на дамата.

Рейтинг

5 2
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати