Какво си мислят жените на първа среща

Среща

В повечето случаи при първа среща жените мислят най-вече за това как изглеждат. Те постоянно са нервни, тъй като не са наясно дали изглеждат перфектно.

Затова най-добре е дамите да седнат близо до огледало или витрина, в която да се оглеждат, за да не мислят постоянно за това дали спиралата им не се е разтекла и дали червилото им не се е размазало.

Освен това жените мислят и за стойката си, затова е възможно при първа среща да седят малко дървено. Те просто се опитват да изглеждат перфектно.

Жените постоянно се измъчват и от това дали са подбрали правилният тоалет за срещата, затова е възможно да се опитват да дърпат постоянно надолу полата, която изведнъж им се е видяла прекалено къса.

Едва след като отделят достатъчно време за обзор на външния си вид, жените започват да се концентрират върху събеседника си.

Въпреки че след като се е съгласила на среща с мъж, една жена би трябвало вече да го е огледала, при първото им излизане тя отново му прави прецизна оценка.

Флиртуване

В ума й се върти също така и дали той ще я покани по-късно у тях и как точно да му отговори – да се направи на недостъпна или да се поддаде на изкушението.

Друго, за което си мисли жената на първа среща, е дали мъжът ще плати сметката изцяло, или ще поиска да си я раздели с нея. Затова при първа среща повечето дами си носят достатъчно пари, че да не се налага да се чувстват неудобно, ако мъжът поиска да си делят разходите.

Освен това дамата си мисли дали след като срещата приключи, мъжът ще поиска да я целуне. По време на първата среща жената си мисли също така какво точно е положението на мъжа, ако не е наясно с този въпрос. Тя се чуди как да го попита, а за да избегне деликатния момент, се опитва да налучка верния отговор с помощта на интуицията си.

Също така дамите обръщат внимание на детайлите на тялото на мъжа срещу тях по време на първата среща. Дори да не си го признаят, голяма част от дамите се опитват да си представят какъв би бил мъжът в леглото.

Ако обаче жената изглежда отегчена при първата среща, тя най-вероятно си мисли каква причина да измисли, за да си тръгне възможно по-бързо.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати