Жените искат мъже с чувство за хумор

Флирт

Това, което дамите най-много харесват в мъжете, е чувството за хумор или поне така се твърди в резултатите от ново проучване. Изследването е направено във Великобритания, а резултатите са публикувани във вестник Дейли мейл.

В днешно време младите жени често са обвинявани от силния пол в меркантилност, те обаче слагат финансовата стабилност на мъжа на втора позиция. Изследването е направено не само върху жени – според господата, също чувството за хумор е сред най-важните качества на дамата.

Мачовците поставят на втора позиция външния вид на своята любима. Проучването е направено 2000 британци и в поръчано от фирмата Експириън.

Флиртуване

Дамите, разбира се, имат и още няколко изисквания към половинката, с която искат да прекарат живота си. Според по-голямата част от анкетираните, важно е мъжът до тях да бъде интелигентен, да изглежда достатъчно добре и не на последно място – да има планове за семейство.

В топ десет на предпочитанията към силния пол, дамите са поставили още целеустременост, образованост, хубава работа и стремеж за напредване в кариерата.

При господата също има още няколко предпочитания, освен чувството за хумор и външния вид. Повечето от тях са наблегнали на интелигентността на жената, след това идва финансовата стабилност и целеустремеността.

Усмивка

После мъжете са поставили доброто образование, семейната обвързаност, хубава заплата, кариерно израстване и не на последно място произхода на партньорката.

В крайна сметка се оказва, че мъжете и жените не са чак толкова различни в своите желания, особено що се отнася до половинка. Според друго проучване, което е проведено от италиански специалисти, ябълките са истински афродизиак за нежните половинки.

Според учените, най-вероятната причина за това е веществото флоридзин, което се съдържа в плода и което е подобно на женския хормон естрадиол. Този хормон играе важна роля за сексуалното възбуждане.

Мъжкото списание Men's Health пък решава да разбере кои са най-странните неща, които възбуждат мъжете. Сред първите десет са дългите ръце на нежните половинки, ароматът, който има поничката с канела, вкусът на динята и др.

Рейтинг

5 1
4 1
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати