Месецът, в който е започнала връзката, определя бъдещето ѝ

Любов

Според едно суеверие месецът, в който е пламнала любовта между вас и вашия партньор, може да определи какво бъдеще ви очаква за напред с този човек.

Може да разберете дали ще стигнете до олтара или ще се разделите само по месеца, в който сте се запознали с вашата половинка.

Януари – връзката, започнала през първия месец от годината, ще бъде много стабилна. С времето естествено ще дойдат бракът и децата, но това ще стане след години.

Февруари – най-щастливите връзки се създават именно в месеца на любовта. Без значение какви различия съществуват между вас и половинката ви, вие ще успеете да ги преодолеете и да създадете една дълготрайна връзка.

Март – връзка, започнала през март, предопределя неизбежна раздяла. Според суеверието проблемите на двойката ще са свързани с неспособността им да правят компромиси, за да останат заедно.

Април – любовта, пламнала през април, е много бурна и с резки възходи и падения. Връзка, започнала през този месец, няма да е никак спокойна, а краят ѝ е непредвидим.

Май – връзките, който са започнали през май, също не са щастливи. Този месец носи на двойките много финансови грижи, заради които започват неизбежни скандали, докато не настъпи раздяла.

Юни – съюз, стартирал през юни, ще донесе много богатство и просперитет на двойката. Партньорите ще се влияят добре един от друг и ще са си полезни в развитието и усъвършенстването си.

Юли – хората, които са се обвързали през юли, ще се радват на силна и щастлива връзка в началото. След време обаче дори малките тревоги ще разрушат хармонията помежду им. Но дори и да се разделят, партньорите ще пазят хубави спомени за отношенията си.

Август – връзките, започнали през август, също не продължават особено дълго. Но макар и любовта между партньорите да угасва бързо, те успяват да запазят приятелски отношения.

Есен

Септември – Връзките, стартирали през септември, са изключително надеждни. Единственото, което партньорите трябва да направят, за да има спокойствие и хармония, е да не се опитват да се налагат.

Октомври – връзките, които са започнали през октомври, ще са изпълнени с разочарования и неразбирателство. Партньорите ги очаква труден и напрегнат съвместен живот.

Ноември – Съюзите, започнали през ноември, са много по-успешни. Партньорите ги очаква спокойствие и охолство, като единственото, за което трябва да внимават, са изневери.

Декември – последният месец от годината също е много подходящ за начало на любовна връзка. Той вещае много нежност, споделена любов и романтика за влюбените.

Рейтинг

5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
****
****
05.10.2014 16:20
най-добре ще е/било е сами да си омесите питката
0
0