По парфюма ще разберете какви мъже харесва една жена

Парфюм

Парфюмът на една жена е сигурен издайник за това от какви мъже могат да ѝ омекнат коленете. Неслучайно харесваме едни или други аромати като предпочитанията ни говорят много за нашия характер.

Дали сме дръзки и предизвикателни, невинни и сладки, или ни харесва да съблазняваме другите, може да се открие само по любимите ни парфюми.

Мускусни аромати

Тежките парфюми с ясни нюанси на мускус, кожа и тютюн избират жени, които разчитат на своя сексапил. Те са мистериозни, изключително любопитни и интелигентни.

Привличат ги остроумни мъже, които освен че имат силно сексуално излъчване, знаят и как да използват ума в главата си. Идеалната им половинка трябва да се отнася с тях като с равни и да е директен в желанията си.

Флорални аромати

Ароматите на цветя са любими на свободолюбивите и винаги усмихнати жени. Те са душата на всяка компания и бързо могат да разведрят и най-тягостната атмосфера.

Тези жени често сменят мнението и настроението си, затова си търсят мъже, които могат да издържат на темпото им. В никакъв случай не бива да бъдат ограничавани, а мъжете освен светлата, трябва да приемат напълно и тъмната им страна.

Женски Парфюм

Свежи аромати

Свежите като лимонена трева аромати са любими на енергичните и очарователни жени. Точно като парфюма тези дами внасят свежест, където и да се намират.

Привлекателни за тях са мъжете, които нямат никакви предразсъдъци, държат се толерантно и освободено с всички и ги карат да се чувстват удобно.

Плодови аромати

Жените, които избират тези аромати, не обичат да приемат живота прекалено сериозно. Те са флиртаджийки и редовно може да ги видите на големи купони. Обичат да се забавляват и да разведряват обстановката.

Привличат ги темпераментни и дръзки мъже, които знаят какво искат. Идеалният партньор за тях е много романтичен човек, който може да ги покровителства и закриля.

Класически аромати

Почитателките на Chanel №5 и други класически парфюми са независими и силни жени, които сами се справят с предизвикателствата на живота. Те обичат лукса и правят всичко възможно, за да си го позволят.

Търсят си истински кавалер, който може да ги води на вечери в изискани ресторанти и да ги изненадва с романтични екскурзии до тропически места.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати