Тримата най-големи интриганти сред зодиите

Интриганти

Има три зодии в хороскопа, за които най-голямото удоволствие в живота е да плетат интриги. Проблемите на околните живо ги интересуват и не срещат никакви пречки в разпространяването на неверни слухове.

Близнаци

Двуликият характер на Близнаците е причината да ги виждате и като ангели, и като дяволи. Те обичат да комуникацията и предразполагат хората да им споделят и най-големите си тайни, но след това може да използват тази информация срещу тях.

Близнаците се дразнят, когато някои парадира с щастието си и с радост биха пуснали някои неверен слух, за да разрушат хармонията и спокойствието, което демонстрирате пред всички.

Зодия Дева

Дева

Девите също обичат да интриганстват, особено с хора, които смятат за по-добри от себе си. Представителите на тази зодия са големи завистници и успехите на хората около тях ги карат да загубят самообладание.

По тази причина измислят редица несъвършенства на конкурентите си, като се опитват с клюки да уязвят тяхната увереност. Девите са безпогрешни в забелязването на детайлите и могат да открият страни от характера ви, които смятате, че добре сте прикрили.

Козирог

Козирозите са истински царе на машинациите и малко хора били ги посочили за интриганти, защото успяват отлично да прикрият следите си. Хората от тази зодия най-често се заплитат в любовни интриги, като поддържат връзки с повече от един партньор.

Те обичат да си доказват, че са харесвани и желани, а най-добре на егото им действа интересът на противоположния пол. Козирозите няма да се задоволят с вниманието на само един човек и затова често изневеряват.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати