Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Знаменитостите, чиито родители са важни исторически личности

Знаменитостите, чиито родители са важни исторически личности

3 от 3 Снимки

Родителите на Тупак Шакур в топ 10 на най-търсените бегълци в САЩ


Безспорно покойният Тупак Шакур си остава един от най-великите рапъри на всички времена. Родителите му обаче са също толкова известни, но не в тази светлина, която всички очакват. Майка му Алис Уилям се присъединява към спорната организация, бореща се за равни права за чернокожите, Черните пантери. Тогава тя е бременна с Тупак. След редица саботажи жената влиза в топ 10 на най-търсените бегълци в САЩ. Заловена е през 1971 година, малко след като ражда бъдещия рапър.

Повдигнати са ѝ 156 обвинения, сред които и подготовка на бомбени атентати. Впоследствие тя е освободена. Омъжва се за Мутулу Шакур, който не е биологичен баща на Тупак, но го отглежда като свой син. През 1981 година Мутулу участва в един от най-големите обири на века – този на банковия камион в Бринк. Той също влиза в топ 10 на ФБР за най-търсените бегълци. Заловен е през 1986 година, като и до момента излежава присъдата си в затвора.

Много са случаите, в които децата на най-големите знаменитости тръгват по стъпките на родителите си и стават като тях.

Има обаче такива звезди от шоу бизнеса, чиито родители са също постигнали успехи, но в съвсем различни области от развлекателната индустрия.

Те са записали за добро или лошо имената си в историята с постиженията, променили живота на мнозина. Ето и няколко примера за това, които сме подбрали за вас в галерията горе.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати