Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Статии»Любопитно»Миш-Маш»Ретро съвети за свалки, които могат да подобрят любовния ви живот

Ретро съвети за свалки, които могат да подобрят любовния ви живот

3 от 3 Снимки

Любов в бутилка


Хората, които не са успели да открият специалния човек, могат да прибегнат до малко химическа помощ под формата на любовен еликсир. Почти всяка култура има своя собствена храна или напитка, чиято цел е да увеличи либидото или да накара хората да се влюбят.

Има основателни причини за това – някои от съставките, използвани в тези афродизиаци, действително имат положителен ефект. Дори и тези, които не работят, все още може да предизвикат известно подобрение на основата на плацебо ефекта. През Средновековието в Индия и Персия самото поднасяне на любовен еликсир се смятало за обяснение в любов и много често не било нужно сместа да се пие.

В днешното забързано ежедневие е все по-трудно да намерим специалния човек. Работа, изключително много дразнители, дело на съвременното общество, а и социалните мрежи, като че ли напоследък по-скоро пречат, отколкото да помагат.

Покрай всичко това времето минава, а ние отново сме сами. Поглеждайки назад, покрай постоянното натякване на по-възрастните ни роднини, все си мислим, че не би трябвало да е толкова голяма философия да намерим партньор в живота. Особено когато слушаме за техния опит.

За щастие, историята може наистина да помогне. Не става въпрос за опита на баба ви в свалките, а за вечните трикове, останали от древността до днес. В галерията може да видите няколко ретро съвета, които могат да подобрят любовния ви живот.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати