Направи перфектните летни снимки с помощта на нашите съвети

1 от 5 Снимки

1. Винаги си представяйте кадъра в главата си


Преди да снимате, е нужно да сте наясно точно какво искате да уловите. Помислете върху какво ще пада фокусът. Чайките, морето, вълните, джапанките – изберете на какво ще акцентирате. Нека композицията е разчупена и интересна, за да придаде движение и живот на снимката.

Лято е и е време за снимки. Ако сте от тези хора, които се вдъхновяват от лятната си отпуска и просто не могат да спрат да снимат, то тази статия определено е за вас.

Пред вас е лятната ви отпуска и е време да се сдобиете с нови джапанки. Те ще са основна част от вашите прекрасни плажни снимки.

Днес всеки с телефон в ръка може да се превърне във фотограф. Безразборното снимане обаче рядко води до красиви резултати. Ако искате някой ден да се възхищавате на снимките, които сте направили и да си спомняте с усмивка за местата, на които сте били, е нужно да знаете няколко основни хитринки.

Използвайте ги и ще видите как с минимални усилия ще се сдобиете със снимки, на които всеки ще се възхищава. Кои са те, разберете от галерията горе.

Търсете добрия кадър и се наслаждавайте на лятото. Хубавите снимки ще ви топлят в студените зимни дни.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати