ezine.bg»Статии»Любопитно»Психология»Кажи ми кой цвят преобладава в гардероба ти, за да ти кажа какъв си!

Кажи ми кой цвят преобладава в гардероба ти, за да ти кажа какъв си!

Кристина ЧерниковаКристина Черникова
Дарт Вейдър
2k1905219
1 от 10 Снимки

1. Бяло


Почитателите на тоалетите в бял цвят са самоуверени, целеустремени и властни. Силният им характер кара мнозина да се страхуват от тях.

В ежедневието си непрекъснато се срещаме с най-различни хора, на които ни се налага да гласуваме доверие. Навсякъде сме заобиколени от колеги, приятели, роднини, с които малко или много трябва да си взаимодействаме.

За жалост, порядките, установени в съвременното общество, ни пречат да видим истинското лице на всички тези хора веднага. Случва се даден човек да ни изглежда приветлив, мил и положителен, а в последствие да се окаже, че той е двуличен.

Наблюдава се и точно обратното – някой е сдържан и хладен в контактите си с нас, но с времето се доказва като сериозно и стабилно лице, на което може да се разчита.

Във всеки случай е добре да умеем да четем зад редовете и да разпознаваме истинската същност на хората възможно най-бързо. За това може да ни помогне както езикът на тялото, така и цветовете, в които дадени хора се обличат.

Те най-точно описват натурата на съответната персона. За да разберете малко повече и вие, разгледайте галерията ни, където ще разкрием трите най-характерни черти за почитателите на най-известните цветове.

Разгадайте характера на хората по любимите им цветове!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати