Разберете характера на жената по нейната прическа

1 от 8 Снимки

1. Конска опашка


Тази прическа е любима не целеустремените жени – знаят какво искат и имат нужната воля, за да доведат плановете си до край. Жените, които често се връзват на конска опашка, са с несломима енергия, силно чувство за достойнство и много амбициозни. Има тесен кръг от приятели, на които може да разчита и е изключително предана на близките и семейството си.

Макар и да казват, че женският характер е истинска мистерия, може да разберете основни черти от нрава на една дама само като погледнете косата ѝ. Голяма част от жените са прецизни към прическите си и по този начин издават нрава си.

Обърнете внимание дали косата е пусната, вързана, дълга или къса, защото това може да е жокер за спечелване на женското сърце. По начина, по който поддържа косата си, тя показва какво харесва и какво със сигурност няма да ѝ допадне.

Ще сте знаете и какво може да очаквате от нея и то още на първата среща. Външният вид понякога не лъже, а точно обратното - може ясно да ви покаже истината.

Разгледайте нашата галерия и ще успявате с един поглед да прецените дали ще си паснете с жената, която е провокирала интереса ви.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати