Как да изберем идеалния спортен сутиен

Спорт у дома

Спортният сутиен е най-доброто средство да се чувстваме свежи и тонизирани по време на спорт. Той пази тялото от схващания и болки в резултат на обездвижването на областта, независимост с каква активност се занимавате.

Екипировката по време на спорт е от изключително значение. Често обаче най-малко внимание се обръща на избора на подходящ сутиен. Факт е, че без правилната подкрепа гърдите могат значително да променят позицията си.

Освен това обикновените сутиени са неудобни по време на активност и могат да се окажат причина да намразим тези си занимания. А тренировки без необходимата подкрепа могат безвъзвратно да нарушат съединителната тъкан в гърдите и те да увиснат.

При избора на спортен сутиен трябва да търсим този, който в най-голяма степен намалява движението на гърдите. Той трябва да обгръща зоната, а не да я притиска. Най-добри в този случай са сутиените с подплатени излети чашки от дишаща материя, която не предизвика никакви раздразнения.

По този начин гърдите ще са индивидуално обхванати в чашките. Това значително намалява предполагаемото движение в различни посоки. Спортните сутиени, които притискат гърдите към гръдния кош, ги сплескват и са значително по-неудобни.

Ако изберете спортен сутиен с банели, бюстът ви ще придобие по-хубава форма и стабилност. За да не се врежат в кожата обаче, заложете на банели, обвити в мек силикон.

Спортен сутиен

Друг момент при избора на спортен сутиен, са презрамките. Те трябва да са удебелени и подплатени в частта, която лежи на рамото. Ако се закопчават и на гърба, те носят още по-голяма подкрепа за бюста.

Закопчалките на гърба не трябва да са като на обикновен сутиен, а по-меки, за да не причиняват неудобство, когато се упражнявате легнали.

Освен всичко друго, когато си избирате спортен сутиен трябва да заложите на този, който ви кара да се чувствате женствени и красиви.

На пазара има огромно разнообразие от модели, така че е добре да се поогледате, преди да пристъпите към покупката му. Така например, освен сутиени, се предлагат и спортни потници с вградени сутиени, които също са доста подходящо решение за спорт.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати