ezine.bg»Статии»Мода»Модни Съвети»Рокли за средна възраст

Рокли за средна възраст

Жени

Когато стигнат до средната възраст, дамите трябва да внимават за това как подбират дрехите си, защото не могат да си позволят да изглеждат облечени зле.

Но това не означава, че трябва да се обличат така, че да подчертават, че са преминали в по-зряла възраст. Във всяка възраст дамите могат да изглеждат стилно и сексапилно.

Модата за дами на средна възраст акцентира върху комбинациите на детайлите на гардероба, които трябва да се съчетават с модерни аксесоари.

Дамите на средна възраст имат сериозни притеснения да не би ако се обличат прекалено младежки, някой да не им каже, че се опитват да изглеждат по-млади.

Средна възраст

Трябва да се спазват някои правила при обличането, за да не се стига до коментари относно дрехите на дамите в средната възраст. Добре е да се избягват прекалено късите поли, късите бюстиета, както и прекалено развлечените дрехи, които състаряват визуално.

Дамите на средна възраст е добре да избират дрехи, които са със строг силует. Те се комбинират много добре с модерни аксесоари. Основните дрехи в гардероба на дамата на средна възраст трябва да бъдат добре ушити класически поли, панталони, сака и блузи.

В средната възраст дамите могат да се оплакват от проблемни зони, които ги карат да се чувстват не много добре в прилепнали дрехи. Затова е добре да подбират дрехи, които да подчертават предимствата им и да маскират недостатъците им.

Ако дамите се притесняват, че имат не особено красиви рамене, а кожата на ръцете им е отпусната, е добре да знаят, че няма смисъл изцяло да крият ръцете си.

Избор на дрехи

Могат да подчертаят красивите си китки, като облекат блуза с ръкав до лакътя в съчетание с права пола до коленете или класически панталон.

Дамите на средна възраст трябва да предпочитат качеството пред количеството – по-добре да имат една чанта, но да е наистина качествена, защото това прави впечатление.

Препоръчват се дънки в комбинация с дълга жилетка. Ако дамата има притеснения, че бедрата й са прекалено едри, не трябва да купува дънки с ниска талия. Ако талията й е тясна, тя може да вземе дънки с висока талия, за да акцентира върху нея, и да я подчертае с широк колан.

Високите дами на средна възраст трябва да носят поли под коляното. Разкроените поли скриват обемните бедра и ханш, дължината е под коляното.

Рейтинг

5 4
4 10
3 8
2 4
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
саси
саси
05.04.2016 21:37
Ама големи глупости сте написали,сами ли ги измислихте или някой ви помага? Загубих ценни минути от живота си,да ви чета. Искам компенсация!
0
1
Жана
Жана
13.07.2015 11:18
Ха,ха и защо трябва дрехите да са със строг силует?!Дрехите ,които избира всяка дама независимо от възрастта си ,трябва да й харесват на нея, да се чувства добре в тях и да изразяват нейната същност . А не да избира дрехи ,в които ще я одобряват околните ,а тя няма да се чувства конфортно в тях.
Авторът на този материал е с ограничено мислене от 20 век. Просто е смешно и нелогично .Човекът трябва да има пълна свобода да живее живота си , а не да се съобразява какво ще каже този или онзи......,това е несериозно несериозно .
Прецезирайте това ,което пишете и се отнасяйте по-сериозно към ангажиментите си !
8
1