Как се промени стилът на Анджелина Джоли през годините (СНИМКИ)

1 от 17 Снимки
Анджелина Джоли
Снимка: Harry Langdon
Анджелина Джоли

Анджелина Джоли е една от най-популярните холивудски актриси. Тя е сочена за най-красивата жена в света и знаменитост, на която най-много дами се опитват да подражават. Изкусителната актриса пленява със сочните си устни, светлите си очи и красивата си усмивка. Днес тя е стилна, елегантна и премерена, но винаги ли е била такава?

Всъщност през своя живот 42-годишната знаменитост е преминала през различни периоди и това се е отразявало на стила ѝ. Първите години на звездата са минали в бедност и лишения.

Заради финансовите трудности на семейството си тя е била принудена да се облича с дрехи от магазини за втора употреба. Именно по тази причина е отритвана от по-заможните си връстници и често страда от депресивни състояния.

В тийнейджърските години неприятностите на звездата продължават. Тя е бунтарка, която си пада по пънкарския стил, черните дрехи, тежките бижута. Това е и периодът, в който красавицата експериментира не само с визията си, но и с някои забранени вещества.

С години обаче Джоли придобива все по-голяма известност. Славата и майчинството я карат да улегне. Стилът ѝ става все по-умерен, елегантен, семпъл и Анджи се превръща в жената, която познаваме днес. Вижте нейната трансформация и визиите, които е сменила през последните близо три десетилетия.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати