Дейвид Бекъм наема полицай да защитава семейството му

Дейвид Бекъм наема полицай да защитава семейството му

Звездата на Лос Анджелис Галакси Дейвид Бекъм е взел сериозни мерки да защитава семейството си от недоброжелатели. Бекъм е наел въоръжена охрана да следи зорко съпругата му Виктория Бекъм и четирите му деца, Бруклин, Ромео, Круз и бебето Харпър Севън.

Папараци са забелязали полицейския служител да не изпуска от поглед синовете на Бекъм, докато те играели във водата на плаж в Малибу.

"Не мога да коментирам всеки отделен случай, но практика на знаменитостите е да наемат бивши офицери за лични цели", заяви говорителка на полицията в Лос Анджелис".

Фотографът на свободна практика Майк Камара, видял бодигарда на семейство Бекъм, да охранява в близост до децата с оръжие, което ясно се вижда от външната страна на дрехите.

„Виждаше се пистолет, който охранителя носеше от дясната страна на бедрото си. Няма как да пропуснеш да го забележиш, облечен в полицейска униформа със сини панталони и бяла риза“, разкрива фотографът.

36-годишният футболист и неговото семейство прекарват почивката си на плаж в Малибу, след като наеха имение за лятото от самият Стивън Спилбърг, което имение се намира точно на бряга.

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати