ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Анджелина Джоли получила нервен срив

Анджелина Джоли получила нервен срив

AdminAdmin
Дарт Вейдър
1k182459
Анджелина Джоли

Анджелина Джоли получила тотален нервен срив заради своя режисьорски дебют на филма „В земя на кръв и мед“. Брад Пит я заварил под душа докато ридаела и е трябвало да я утешава.

„Преживях пълен емоционален срив докато бях под душа. Знаех, че филмът, с който съм се заела е една много голяма отговорност и внезапно се почувствах някак малка..“, споделя актрисата „Казах си, коя съм аз да правя това.“

36-годишната Джоли също така признава, че никога не е искала да се захваща с режисура. „Нямах никакво намерение да ставам режисьор, просто така се случи, защото исках да разкажа една любовна история на фона на войната в Босна. В един момент обаче се почувствах абсолютно миниатюрна“, допълва звездата, като казва, че не мисли да прави кариера като режисьор.

Анджелина Джоли е не само режисьор на филма, а и сценарист и копродуцент в историческата драма „В земя на кръв и мед“. Филмът разказва любовната история между сърбин и босненска мюсюлманка, които са имали връзка още преди войната. След като започват сраженията те пак се срещат в разгара им, но при коренно различни обстоятелства. Той е офицер в сръбската армия, а тя е негова военнопленничка.

Режисьорският дебют на Джоли вече спечели специалната награда от продуцентската гилдия в САЩ на името на Стенли Крамар. Тази награда се присъжда ежегодно от 2002 г. насам на филми, които разглеждат значими за обществото събития и предоставени на голямата аудитория по достъпен - одухотворен начин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати