ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Анджелина Джоли получила нервен срив

Анджелина Джоли получила нервен срив

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли получила тотален нервен срив заради своя режисьорски дебют на филма „В земя на кръв и мед“. Брад Пит я заварил под душа докато ридаела и е трябвало да я утешава.

„Преживях пълен емоционален срив докато бях под душа. Знаех, че филмът, с който съм се заела е една много голяма отговорност и внезапно се почувствах някак малка..“, споделя актрисата „Казах си, коя съм аз да правя това.“

36-годишната Джоли също така признава, че никога не е искала да се захваща с режисура. „Нямах никакво намерение да ставам режисьор, просто така се случи, защото исках да разкажа една любовна история на фона на войната в Босна. В един момент обаче се почувствах абсолютно миниатюрна“, допълва звездата, като казва, че не мисли да прави кариера като режисьор.

Анджелина Джоли е не само режисьор на филма, а и сценарист и копродуцент в историческата драма „В земя на кръв и мед“. Филмът разказва любовната история между сърбин и босненска мюсюлманка, които са имали връзка още преди войната. След като започват сраженията те пак се срещат в разгара им, но при коренно различни обстоятелства. Той е офицер в сръбската армия, а тя е негова военнопленничка.

Режисьорският дебют на Джоли вече спечели специалната награда от продуцентската гилдия в САЩ на името на Стенли Крамар. Тази награда се присъжда ежегодно от 2002 г. насам на филми, които разглеждат значими за обществото събития и предоставени на голямата аудитория по достъпен - одухотворен начин.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 2
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати