Прецакаха Холи Бери

Холи Бери

Въпреки подкрепата на холивудската звезда Салма Хайек нейната колежка и добра приятелка Холи Бери беше тотално прецакана от съдебната система.

Носителката на Оскар Холи Бери, която е на седмото небе от щастие с годеника си – френския актьор Оливие Мартинес, решила завинаги да се премести в Париж при него.

Преди да потегли към дома на бившето гадже на Кайли Миноуг, Холи подала молба до съда за разрешение да изведе извън страната невръстната си дъщеричка Нала, с която смята да живее във Франция.

„В САЩ няма живот за мен, защото папараците ме преследват навсякъде, а феновете също не ме оставят да живея на спокойствие – както мен, така и дъщеря ми Нала”, аргументирала се пред съда актрисата.

Салма Хайек

Според нея във Франция е доста по-спокойно за живот на една холивудска актриса. Салма Хайек, която е омъжена за френския милиардер Франсоа Анри Пино, изпратила писмо до съда, в което потвърдила аргументите на приятелката си Холи.

Според Салма тя направо се била родила, откакто се е преместила да живее във Франция и не се чувства като жертва на преследване от страна на папараците. „Вече мога да изляза спокойно по улиците, без да се оглеждам на всички страни”, обяснила актрисата пред съда в писмо. Тя твърдяла, че да си известен човек във Франция е доста по-безопасно, отколкото в САЩ.

Въпреки всичко това бащата на малката Нала – моделът Габриел Обри казал пред съда, че няма да се съгласи на изкарването на малката от страната. Според него това щяло да даде възможност на Холи изцяло да го лиши от контакт с дъщеря му.

Съдът се вслушал в аргументите на бащата и малката Нала засега остава в САЩ. Холи е бясна, тъй като е свикнала да получава всяко нещо, което иска, и в момента не е на себе си от гняв. Според приятелките на Холи това ще се отрази много негативно на отношенията й с френския красавец Оливие.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати