ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Зрителка нападна Койна Русева

Зрителка нападна Койна Русева

Койна Русева

Колоритната актриса Койна Русева е била нападната от разярена зрителка по време на представление. Драмата се разиграла в петък вечер на сцената на Младежкия театър, по време на представлението "Нордост", разкриват български медии.

По средата на представлението актрисата извадила цигара на сцената, както било по сценарий, с което предизвикала разярени изблици на зрителка от публиката. Жената се разкрещяла, че Койна няма право да пали цигара в затворено помещение и че нарушавала закона. До сериозен сблъсък обаче не се стигнало и представление продължило както подобава.

Междувременно Русева, която е една от най-ярките герой в българския крими сериал „Под прикритие“, напусна неочаквано продукцията. Актрисата, която играе адвокатката на Джаро - Бояна Василева, в едноименния сериал, беше убита неочаквано от наемник, след като отказа да продължава да го защитава.

Разочаровани фенове обсипаха форумите с недоволни коментари за излизането на Русева от сериала, тъй като тя имаше един от най-интригуващите персонажи. Според непотвърдена информация самата актриса пожелала да бъде премахната от сериала, тъй като е поела ролята в друг български сериал, който започва да се снима в най-скоро време.

Според източникът блондинката е подписала договор за тройно по-висок хонорар от този на „Под прикритие“ за участие в най-новата продукция на БНТ поредицата „Четвърта власт“, а не е изключено да се готви и за семейната сага „Фамилията“, на която снимките ще започнат през пролетта.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати