ezine.bg»Статии»Звезди»Знаменитости»Джъстин Бийбър разочарова феновете си

Джъстин Бийбър разочарова феновете си

Джъстин Бийбър

Тийн идолът Джъстин Бийбър разгневи многобройните си фенове дошли да го гледат на живо на негов концерт, който се проведе в зала O2 Arena в Лондон на 4 март.

Причина за разочарованието на феновете, станало голямото закъснение на 19-годишният канадски певец, който се появил в 22:38 на сцената, при обявен концертът с начало 20:30 часа. Много от феновете отишла дори два часа по-рано от обявения час на концерта.

След като се появил на сцената, Бийбър бил освиркан от голяма част от публиката. Много от тийнейджърите и по-малките деца не успели да изчакат края на концерта, тъй като е трябвало да ходят на училище на следващия ден и са бързали да хванат последните влакове, за да успеят да се приберат по домовете си.

В мрежата се появиха много негативни коментари относно закъснението на тийнзвездата: „Имаше много разплакани деца, които не успяха да останат до края на концерта“, написа един от присъстващите на музикалното събитие в социалната мрежа.

Друг източник разкрил, че публиката била много разочарована и от факта, че трябвало да слушат хитовете на Майкъл Джексън около 45 минути, докато Джъстин най-накрая се е появил.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати