Райна - последната във фолка без импланти

Райна - последната във фолка без импланти

Райна, известна като пилето на фолка, остава единствена от големите певици, която не е подпълнила гърдите си със силикон или друг вид импланти.

Красивата брюнетка, която постоянно вехне без мъж, откакто се раздели с колегата си Коцето, не се поддаде на провокации да увеличи бюста си, за да си осигури по-голяма популярност.

Въпреки че е без напомпан бюст, Райна успява да направи винаги страхотен купон в клубовете, където има участия. Певицата е известна с невероятната си пластичност и винаги танцува като професионална танцьорка на сцената.

Според самата Райна тя няма нужда от огромни гърди, които да развалят хармонията на стройното й тяло. Близки на певицата смятат, че тя прилича на балерина, а за танцьорките от класическия балет не е характерно да са с огромни бомби.

За разлика от Райна колежката й Кали, която години наред повтаряше, че няма да се подложи на интервенция за увеличаване на бюста, се реши на операцията след второто си раждане. Според Райна обаче модата на напомпаните бюстове така или иначе ще отмине.

Рейтинг

5 0
4 4
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
http://www.yorkers.org
http://www.yorkers.org
17.09.2014 12:04
без импланти
0
0