Люси продължава да сваля

Люси Иларионов в Денсинг Старс

Режисьорът Люси Иларионов, който е една от звездите в риалити шоуто „Денсинг Старс”, продължава да сваля килограми. В началото на шоуто Люси тежеше към сто и седемдесет кила, а сега вече е сто и петдесет.

Люси Иларионов, който преди години беше известен като един от най-пластичните танцьори в страната, меко казано беше поизгубил форма през последните няколко години.

Люси

Предизвикателството да е отново във вихъра на танца обаче му се е отразило прекрасно и той не спира да полага усилия да намали теглото и обиколката на талията си.

Сценичната му партньорка - хубавицата Петя, е на мнение, че само със сваляне на още кила той ще успее да покаже максимума от възможностите си на дансинга.

Люси, който има няколко операции на краката заради проблемите си с наднормено тегло, изпитва ужасни болки по време на репетициите, но въпреки това не смята да се отказва от предизвикателството.

Въпреки сериозните си килограми Люси успява да се носи по сцената като перце, както се изрази журито на риалитито. Шоуто ще се отрази добре на самочувствието на режисьора, който признава, че не му е приятно да е жертва на килограмите.

Според приятели на Люси желанието му да изглежда добре било свързано и с предстоящата му сватба с певицата Ани Хоанг, с която от доста време живее на семейни начала.

Виж повече

Рейтинг

5 2
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати