Певицата Йоана реве, бившият ѝ не реагира

Йоана

Певицата Йоана, която е една от най-емоционалните дами в къщата на ВИП Брадър, успя да трогне със сълзите си много зрители, но не и сърцето на бившия си мъж.

Ясен, който години наред бе неразделен с Йоко Захариев, както е новото артистично име на певицата, пристигна в студиото на риалити шоуто, за да подкрепи бившата си половинка.

Йоана изля куп сълзи пред камерата, за да стигне до сърцето на Ясен, но всичко бе напразно. Той дори успя да предизвика допълнителна вълна от сълзи в очите на певицата, като каза, че със сигурност всеки, който не я познава, би се впечатлил.

Пред зрителската аудитория Йоко се обясни в любов на бившия си, а той твърдо отсече, че път назад няма. Ясен, който е сред създателите на куп български хитове, сред които и "Губя контрол" на Миро, е основната причина Йоана да успее навремето да има успех на музикалната сцена.

Заедно с колегата си Крум Георгиев той е направил доста известни парчета - "Руж" на Йоана и Петър Антонов, "Топъл сатен" на Галя от балет Сатен и много други.

Ясен и Йоана имат двама сина - Ясен и Йово, но въпреки че би трябвало в името на децата да останат семейство, музикантът е взел своето решение и няма намерение да го променя никога.

Въпреки молбите на блондинката да ѝ прости, той простичко отсече, че няма за какво да ѝ прощава, но няма и желание да се връща назад.

Рейтинг

5 1
4 2
3 2
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати