Бебето на Кали - хит в социалната мрежа

Кали

Неотдавна роденият син на Кали - Александър, е тотален хит в социалната мрежа. Певицата публикува негова снимка и нейни колежки, както и куп фенове не спират да се надпреварват да го хвалят.

На снимката бебето прилича на певицата, според нейни почитатели. То е още твърде малко, за да се забележи каквато и да е прилика, но феновете на певицата виждат съвпадения в нослето и очите.

Не е ясно какви подобрения ще прави по себе си певицата след възстановяването си от раждането. Кали, която отричаше силикона, подобри визията на бюста си, след като роди второто си дете. Според клюката тя направила тази корекция по настояване на големия си син.

Сега певицата, която бързо възвръща елегантната си фигура, се чуди как да изглежда новата й татуировка, която ще изписва името на най-малкото й дете.

Всяко от трите деца на певицата е от различен баща, като второто й дете е от бизнесмена Антон Краус, с когото Кали се раздели заради новата си тръпка - младока Влади.

Той е татко на третия й син. Певицата иска и момиченце, но не е сигурна дали ще го роди или ще го осинови. Тя смята, че там, където има място за три деца, има и за четири, а тя отдавна мечтае за малка принцеса, с която да обсъждат прически и тоалети.

Роднините й се шегуват, че тъй като Кали е мъжко момиче, сигурно и четвъртото й дете ще е момче, така че осиновяването е добър вариант.

Виж повече

Рейтинг

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати