Невена Цонева върти баклави

Невена Цонева върти баклави
Снимка: fb профил

Певицата Невена Цонева, която очаква първото си бебе от любимия си Венко, не спира да изненадва музиканта от Ку-ку бенд с кулинарни глезотийки и изкушения.

Възхитена от вида на невероятната баклава, която приготвила за таткото на бъдещото си бебе, певицата веднага я снимала и я публикува в социалната мрежа за радост на феновете си.

Невена, която според приятелките си е ненадмината кулинарка, всеки ден измисля нови вкусотии, с които да зарадва любимия си. Той харесвал сладичко, затова тя с удоволствие учи нови рецепти, с които да го изкушава.

Бременността явно се отразява много добре на певицата, която напоследък започна да изглежда по-добре, отколкото преди да зачене първото си дете. Тя публикува свои снимки, на които изглежда като тийнейджърка.

За да е още по-голяма приликата с момиченце, певицата дори е успяла да докара поглед на невинно девойче и е надула леко устните си, което доближава визията й до детска.

Феновете на певицата не спират да се възхищават на освежената й визия и на кулинарните си умения, които тя демонстрира пред почитателите и приятелите си.

Неотдавна Невена отпразнува седем години любов с Венко, с когото доскоро криеха връзката си от почти всички. Само най-близките им приятели бяха наясно, какво се случва.

Сега обаче двамата демонстрират връзката си с прегръдки и целувки на публични места, защото не смятат повече да се крият, тъй като бебето вече е на път.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати