ezine.bg»Статии»Звезди»Певци и Певици»Риана шокира фенове с джапанки

Риана шокира фенове с джапанки

Риана

Сексапилната певица Риана шокира феновете си, като се появи неотдавна на улицата във вид, който би бил подходящ за някоя безработна жена без грам вкус.

Певицата имала проблем със зъбите и се наложило да посети своя стоматолог. За да направи това, тя явно не сметнала, че трябва да вложи усилия в избирането на дрехи.

Папараци я засекли да излиза от дома си по сив невзрачен анцуг, наметнала отгоре черно дебело яке, което въпреки студа обаче не поискала да закопчае.

Върху главата си Риана нахлупила черна бейзболна шапка, но с козирката назад. Въпреки късния час певицата носела очила, което веднага навели феновете ѝ на мисълта, че може отново да е била бита от някой нов любим. Преди време рапърът Крис Браун не можа да сдържи гнева си и превърна лицето на певицата в лилав мехур.

Този път обаче нямало индикации подобна сцена да се е случвала, но въпреки това очилата останали необясним избор на певицата. Най-шокиращи за всички били обувките на Риана.

Явно тя не сметнала за необходимо да се качи на токчета, но според ценителите на добрия вкус и маратонки биха свършили работа. Вместо това певицата излязла от дома си с черни дебели джапанки, които били с бяла мъхеста подплата.

Върху черно-белия ужас се откроявали ярко червените чорапи, които Риана била обула, преди да мушне краката си в страховитите джапанки, които изобщо не си пасвали на изисканото колие на шията й.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати