Джаред Лето се пристрасти към червеното червило

Джаред Лето

Холивудската звезда Джаред Лето всяка сутрин оцветява устните си с червено червило, шушука се в актьорските среди. Причината не е в смяната на сексуалната ориентация на актьора, а във вживяването му в нова роля.

Дългокосият красавец е направил много промени във визията си, за да се превъплъти в нова роля. Той ще изиграе легендарния злодей от Батман Жокера във филма "Самоубийствен отряд".

Зловещият клоун, изигран блестящо от Хийт Лейджър, който след изпълнението си се самоуби, сега ще бъде изигран от носителя на Оскар и Златен Глобус Джаред и затова той много се старае.

"След Хийт Леджър е голямо предизвикателство да се справя с ролята на Жокера", признава актьорът, който е и успешен музикант. Според приятелите му той прекалява с вманиачаването си по Жокера.

Джаред без да се замисли отрязал дългата си коса и я боядисал в зелен цвят. След като се събуди, първата му работа е да боядиса устните с в алено червено.

С тези промени в ежедневието си актьорът е убеден, че ще се справи много по-добре с ролята на Жокера. Той се надява, че може би това изпълнение ще му донесе пореден Оскар, говори се в Холивуд.

Иначе няма обяснение за прекаленото вживяване в ролята на Жокера, смятат колеги на Джаред. Вече се понесе слух, че актьорът може така да се пристрасти към червилото, че да го ползва и след като снимките на филма приключат.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати