Джесика Алба се бори с Гуинет Полтроу

Джесика Алба

Холивудската звезда Джесика Алба се опитва да се бори с колежката си Гуинет Полтроу, но не във филм, а в бизнес сферата, където двете са люти конкурентки. Джесика се побърква, когато някой я спомене като последователка на Гуинет.

Джесика, която неотдавна стана майка за втори път, преди време решила да стартира своя компания за екологично чисти продукти за бебета и деца. Тя започнала бизнеса си с екологично чисти памперси, които били изработени по специална технология. След това разширила гамата с различни видове козметични продукти.

Преди броени седмици избухна скандал, заради който бе обвинена компанията на актрисата, която според потребителите произвежда недостатъчно добра слънцезащитна козметика за бебета и деца. Дори се заговори за съдебни дела срещу фирмата на актрисата, което се отрази много зле на продажбите ѝ.

Гуинет Полтроу

В същото време компанията за екологично чисти продукти, ръководена от Гуинет Полтроу процъфтява, без да има каквито и да е намеци за лошото качество на стоките, които тя предлага. Актрисата, която бе изоставена от съпруга си след десетгодишен брачен живот, се е посветила изцяло на работата си в Холивуд и на развитието на фирмата си.

Джесика смята Гуинет за свой конкурент, но носителката на Оскар намекнала пред свои приятели, че последователката ѝ няма как да я застраши, тъй като не предлага най-качествената продукция. Джесика така се вбесила, че е обявила негласна война на Гуинет. Блондинката, която направи страхотна роля в сагата за Железния човек, даже не обръща внимание на опитите на Джесика, защото според нея не си струва да си губи времето с това.

Рейтинг

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати