Д-р Енчев наистина мами! Ето я цялата истина

Д-р Енчев наистина мами! Ето я цялата истина

Д-р Ангел Енчев от години се е наложил като най-търсен хирург у нас. След скандала с плеймейтката Аса Капчикова обаче славата му е на път да изтече в канала заедно с претенциите му.

Самообявилият се за корифей в пластичната хирургия отказа на красавицата, която искаше да дари спечеления в конкурса Мис Плеймейт ваучер. Той бе на стойност от 10 хиляди лева, а Капчикова смяташе с него да помогне на онкоболна жена. След разговор с Енчев обаче той ѝ заявил, че това покрива само труда му, а Ася трябва да се бръкне и да доплати за имплантите.

Оказва се, че сумите за интервенции в клиниката на доктора, които се рекламират в публичното пространство, са измама. Едва когато отидете в клиниката на Енчев, разбирате истинската цена. Така например увеличаването на бюста с кръгли импланти американско производство, най-търсените в момента, са обявени на цена от 7 400 лева. В масово разпространената реклама се твърди, че цената е за поставянето им - престоят в болницата, румсървис, превръзки и контролни прегледи. Противно на първоначалното впечатление, което рекламата прави, се оказва, че в тази цена не влизат самите импланти, пише Слава.

Уточнението относно цената дамите научават на частната консултация лично от д-р Енчев. Там той им съобщава, че, ако искат големи гърди, ще трябва да заплатят по още 2 000 лв. за имплант. Крайната сума реално възлиза на главозамайващите 12 хиляди лева. Това в крайна сметка води до логичният въпрос защо на Ася ще се наложи да заплати още по-висока тарифа от тази и зависят ли цените от моментното настроение на хирурга, както и личното му отношение към човека, който стои пред него.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати