Милица Гладнишка забрави за срама! Пусна се по монокини

Милица Гладнишка

Откакто Милица Гладнишка свали излишните килограми, съвсем забрави за срама. Актрисата с гордост показа своя снимка в социалните мрежи, където позира само по монокини.

Вероятно фотосът е направен на терасата на звездата, а за да се скрие от любопитните си съседи, тя е разпънала чаршафи, които да ѝ послужат като параван.

Очевидно Гладнишка продължава с диетите, тъй като формите, които показва на снимката, са повече от приятни. Дали обаче причината за промяната ѝ е някой таен обожател, все още не знаем със сигурност.

Но заради посланието: Кво викаш? На работа си? Еее, много жалко..., което актрисата написа под самия фотос, можем да заключим, че в живота ѝ определено има някой.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
07.05.2019 18:14
Кое да е срамно бе К .Черникова? Милица има пищни форми и решила да ги сподели с ценители.По-добре по монокини отколкото плоска дъска за гладене!Елате на Селистар или Каваци ,за да видите почти всичкия така наречен хайлайф на София не само по монокини,ами доста по хард.А също и гнусни пендеховци от арт гилдиите ви.Оставете Милица на спокойствие и не тровете потребителите!
1
0