Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Любимата шкембе чорба на мъжа ми
Оставете да поври за кратко и свалете от котлона.
Овкусете със сол любимата шкембе чорба.
Сервирайте с пресован чесън, смесен с оцет.
Вкусотия страшна е любимата шкембе чорба на мъжа ми.
Добър апетит!...
Чай от Глог - билката на сърцето
Чаят от сушени плодове на глог е най-добрият лечител сред билките за сърцето!...
Домашна смес за засилване на сърцето
От сместа се взема 3 пъти на ден по 1 чаена лъжичка, 30 минути преди хранене.
Рецептата за укрепване на сърцето е от книгата на Поля Димитрова - "Лекуване без лекарства", 2012)...
За укрепване на сърцето - червен кантарион
Рецептата за запарка с червен кантарион за здраво сърце е от книгата на Людмила Бабенко - "Энциклопедия народной медицины", 2011...
Билкова запарка при прескачане на сърцето
Оставете да киснат 2 часа, след което прецедете.
Пийте три пъти на ден, като еднократната доза е 1 кафена чашка....
Магическа отвара от Невен при аритмия на сърцето
Запарката трябва да се приготви по следния начин: сложете да заври водата, след което прибавете две лъжици съцветия....
При коронарна болест на сърцето - листа от бреза
Курсът на лечение е поне две седмици.
Помага при замаяност, коронарна болест на сърцето, атеросклероза....
Как да живеем дълго: Изпитани съвети на столетници
Споделяме с вас техните съвети за дълголетие и ви даваме възможност да почерпите от опита на тези мъдри хора.
1. Умереното пиене е полезно....
Изпитани съвети за пълноценен сън
Ето защо пълноценният сън е толкова важен и в днешната статия ви предлагаме 13 изпитани съвета да спите добре.
1....
Как вреди ракията на сърцето?
След няколко години на редовно пиене на ракия (и не само), започват болките в сърцето, задух, сърцебиене и прескачане на сърцето....
Как селенът влияе на сърцето?
Има две области в тялото, където продължителния дефицит на селен е особено силно осезаем – сърцето и ставите. Селеновият дефицит се отразява особено силно на сърцето, поради което не бива да се допуска....
Какво е пролапс на сърцето?
Болка в сърцето или стягане има рядко.
Първоначално терапията на заболяването се изразява в прием на медикаменти. В някои случаи се налага клапно протезиране....
Съвети при осоляване на кайма
Когато приготвите дадено ястие, след като го опитате и ви се стори не достатъчно солено, е лесно да му добавите малко сол. Не така обаче стои въпросът с каймата. Как трябва да я осоляваме и колко сол се слага, ще разберем...
Солен кекс за мъжа ми
Печем соления кекс с колбас в загрята фурна на 180 градуса до суха клечка.
Да ви е сладко със соления кекс за мъжа ми!...
Изпитани съвети за предпазване от акне
Акнето е неприятен козметичен дефект, който се получава резултат на свръхактивни мастни жлези и възпалени пори. Пъпките могат да се образуват навсякъде по кожата, но локализирането им по лицето е най-често. Различни...
Ястие Сърцето ми вземи
Сърцата се измиват и изчистват, поръсват се с пилешкия бульон и се прибавят към лука.
Добавя се соевият сос и виното.
Ястието се оставя в микровълновата фурна за 17 мин на пълна мощност....
Защо си усещам ударите на сърцето?
Сърцебиене е усещане за бързо биещо, трептящо или удрящо сърце. Стрес, упражнения, лекарства или рядко медицинско състояние могат да го предизвикат....
Съвети при готвене на млечни продукти
Това бяха някои полезни съвети за готвене на млечни продукти. Всички те могат да са ви от голяма помощ....
Полезни съвети при приготвянето на риба
Рибата заема значително място като важна и пълноценна храна за човешкия организъм.
Стойността на рибата като хранителен продукт се определя от голямото количество белтъчини, в които се съдържат незаменимите аминокиселини...
Кои са степените на изпичане на телешкото месо?
Общоприетите степени за изпичане на телешкото месо са точно 5 на брой, като всяка степен на изпичане на телешкото има специфична температура на месото отвътре....
Кючек за начинаещи съблазнителкиКогато начинаещата съблазнителка иска да се научи да танцува кючек, трябва да знае, че колкото и лесно да изглежда, всъщност не е....
2
Съвети при приготвянето на мармалади за зимнина
Приготвянето на зимнина чрез варене е най-сигурният начин да запазим кондензираните плодове за през дългите зимни месеци. Мармаладът представлява гъсто сварената месеста част и сока от плодовете.
Плодовата смес се вари...
Съвети и хитринки при варене на боб
Ето затова днес ще ви разкрием съвети и хитринки при готвене на боб.
1. Най-напред изберете още в магазина боб, на който не му трябва много време за варене. Обикновено това е указано на опаковката на продукта....