Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Спират предаването на Николета ЛозановаЧовек от предаването на Николета Лозанова е разкрил пред списание Слава, че последният епизод на Поверително от Н.Л. ще бъде излъчен тази събота и от юли Николета остава без работа....
1
Бориса Тютюнджиева изрита Николета от предаването ѝ
Бориса Тютюнджиева ще смени Николета Лозанова в предаването Поверително, гласи последната клюка от телевизионните среди....
Данчо Караджов се прощава с мотора си
Той ще го подари на един от своите почитатели по време на концерт през есента....
Алисия се прощава с родината
Фолк звездата Алисия напуска родината и не е ясно кога ще се върне да живее отново тук. Причината не е желанието на певицата да емигрира, а голямата ѝ любов към футболиста Ники Михайлов.
Алисия, която доста време изкара...
Ивана се прощава с поп фолкаФолк звездата Ивана, която години наред бе певица на годината преди появата на Преслава, според слуховете се оттегля от поп-фолк небосклона. Тя щяла да се ориентира към фолклора, защото бил стойностен.
Ивана много дълго...
1
Ягодов чийзкейк Ро СиБисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
1
Пържоли Изяж си пръстите
Най-отгоре пък се слагат парченца краве масло.
Пече се отначало на силна фурна и след като заври се намалява температурата и се пече около 2 часа....
Шок! Сашо Диков спира предаването на дъщеря си
Предвид че предаването ѝ се излъчва в 11 часа преди обед, разголената ѝ визия и щръкналите зърна се оказаха крайно неподходящи.
Сашо Диков бил бесен и дори заплашил, че лично ще спре предаването на дъщеря си....
Тригуни Да си оближеш пръститеПредварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади.
Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
1
Пелмени по мой си начинНаправете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
1
Милинки Стой си в къщиМаята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне.
Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
1
Яхния Да си оближеш пръстите
Яхнията се вари до готовност.
По желание може са сгъстите с брашно, размито във вода.
Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Солена сьомга Направи си самЗабележка: Замразената риба се размразява само във вода, никакъв въздух!
Интересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера....
1
Как да си направим песто
Как да си направим песто?
Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Топящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата.
Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината.
Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Украински борш по мой си начин
Зеленчуците се добавят към вече посвареното месо и се готвят 15-20 минути. Не бива да се разваряват.
4. Останалото цвекло и морковите рендосваме. Лука нарязваме на дребно.
5. Правим запръжка....
Пълнена патица по моя си рецепта
Щом се задуши, добавяме ориза и малко от бульона от патицата, щом се остъкли, махаме от огъня и пълним патицата....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСваряват се до полуготовност.
Междувременно се приготвя гъста смес от меда, соевия сос, кетчупа и горчицата.
Ребърцата се преместват в тавичка с кожата нагоре и се намазват обилно със сместа....
1
Как да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове:
Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....