Ezine.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Спират предаването на Николета ЛозановаСпират предаването на Николета Лозанова
1
Човек от предаването на Николета Лозанова е разкрил пред списание Слава, че последният епизод на Поверително от Н.Л. ще бъде излъчен тази събота и от юли Николета остава без работа....
Бориса Тютюнджиева изрита Николета от предаването ѝБориса Тютюнджиева изрита Николета от предаването ѝ
Бориса Тютюнджиева ще смени Николета Лозанова в предаването Поверително, гласи последната клюка от телевизионните среди....
Данчо Караджов се прощава с мотора сиДанчо Караджов се прощава с мотора си
Той ще го подари на един от своите почитатели по време на концерт през есента....
Алисия се прощава с родинатаАлисия се прощава с родината
Фолк звездата Алисия напуска родината и не е ясно кога ще се върне да живее отново тук. Причината не е желанието на певицата да емигрира, а голямата ѝ любов към футболиста Ники Михайлов. Алисия, която доста време изкара...
Ивана се прощава с поп фолкаИвана се прощава с поп фолка
1
Фолк звездата Ивана, която години наред бе певица на годината преди появата на Преслава, според слуховете се оттегля от поп-фолк небосклона. Тя щяла да се ориентира към фолклора, защото бил стойностен. Ивана много дълго...
Ягодов чийзкейк Ро СиЯгодов чийзкейк Ро Си
1
Бисквитите се смилат в блендер, заливат се с маслото и се слагат на дъното на форма за торта, притискат се леко и се слагат в хладилника да стегнат....
Пържоли Изяж си пръститеПържоли Изяж си пръстите
Най-отгоре пък се слагат парченца краве масло. Пече се отначало на силна фурна и след като заври се намалява температурата и се пече около 2 часа....
Шок! Сашо Диков спира предаването на дъщеря сиШок! Сашо Диков спира предаването на дъщеря си
Предвид че предаването ѝ се излъчва в 11 часа преди обед, разголената ѝ визия и щръкналите зърна се оказаха крайно неподходящи. Сашо Диков бил бесен и дори заплашил, че лично ще спре предаването на дъщеря си....
Гювеч Да си оближеш пръститеГювеч Да си оближеш пръстите
1
Гювечът Да си оближеш пръстите е готов....
Тригуни Да си оближеш пръститеТригуни Да си оближеш пръстите
1
Предварително се сварява сиропът от захарта и водата и се оставя да се охлади. Заливат се тригуните в тавата и се оставят за 3-4 часа да попие сиропа, после се хапват с наслада. Да ви е сладко!...
Пелмени по мой си начинПелмени по мой си начин
1
Направете не много твърдо тесто от брашното, яйце и водата, омесете го и оставете да си почива поне за 30 минути. От него след това оформете кори с дебелина 2-3 мм, а от тях с помощта на чаша изрежете кръгчета....
Милинки Стой си в къщиМилинки Стой си в къщи
1
Маята е активираме с 100 мл топло прясно мляко и две лъжици брашно. Изчакваме 15 минути да шупне. Брашното го пресяваме, като правим кладенче, в което прибавяме сол, захар, оцет, олио и 300 мл прясно мляко. Месим средно...
Яхния Да си оближеш пръститеЯхния Да си оближеш пръстите
Яхнията се вари до готовност. По желание може са сгъстите с брашно, размито във вода. Яхнията Да си оближеш пръстите е готова....
Реване по моя си рецептаРеване по моя си рецепта
8
Оставяме го да се охлади преди консумация....
Солена сьомга Направи си самСолена сьомга Направи си сам
1
Забележка: Замразената риба се размразява само във вода, никакъв въздух! Интересно е да отбележим, че истинската сьомга е червена на цвят само когато си хвърля хайвера....
Как да си направим пестоКак да си направим песто
Как да си направим песто? Първата стъпка за приготвянето на вкусно песто е да начукате чесъна и кедровите ядки заедно с морската сол. За целта използвайте хаванче....
Топящи се Маслени КроасанчетаТопящи се Маслени Кроасанчета
Топящите се Маслени Кроасанчета са страхотни....
Топящ се паниран кашкавалТопящ се паниран кашкавал
Топящият се паниран кашкавал поднесете със свежа, зелена салата. Добър апетит!...
Салата Преливащи се цветовеСалата Преливащи се цветове
Сварват се морковът, цвеклото и целината. Изцеждат се и се поставят в купа, овкусява се със соса и се гарнира с маслините и магданоза....
Така се осолява сланинаТака се осолява сланина
3
Ето така се осолява сланина....
Украински борш по мой си начинУкраински борш по мой си начин
Зеленчуците се добавят към вече посвареното месо и се готвят 15-20 минути. Не бива да се разваряват. 4. Останалото цвекло и морковите рендосваме. Лука нарязваме на дребно. 5. Правим запръжка....
Пълнена патица по моя си рецептаПълнена патица по моя си рецепта
Щом се задуши, добавяме ориза и малко от бульона от патицата, щом се остъкли, махаме от огъня и пълним патицата....
Свински ребърца Да си оближеш пръститеСвински ребърца Да си оближеш пръстите
1
Сваряват се до полуготовност. Междувременно се приготвя гъста смес от меда, соевия сос, кетчупа и горчицата. Ребърцата се преместват в тавичка с кожата нагоре и се намазват обилно със сместа....
Как да си направим домашна юфкаКак да си направим домашна юфка
Вече знаете как да си направите домашна юфка. Добър апетит!...
Как да си направим домашно сиренеКак да си направим домашно сирене
Как да си направим домашно сирене - отговорът на този въпрос може да видите в следващите редове: Първо излейте прясното мляко в дълбока тенджера....