Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименТой свършва много бързо, а аз никога...
Аз също имах подобен проблем. Беше доста неприятно да го споделя с приятеля си, но реших, че това е най-добрият вариант... и се оказах права. Освен това има други начини за постигаре на оргазъм... А ако свършва по-бързо, отколкото на теб ти е необходимо, опитайте самия полов акт да започва на по-високо възбудно ниво спрямо теб... да ти обърне малко повече внимание преди същността. Може и да свърши работа. Но наистина, поговорете. Това е нещо, което двамата трябва да решите помeжду си
АнонименИскам устни като на Алисия
Мило момиче, мога ли да попитам откъде си толкова сигурна, че форма на чужди устни ще стои на лицето ти по-добре от формата на собствените ти устни? Помисли си. И ако оставим това настрана - поддръжката на нещо подобно изисква средства. Имаш ли възможност да отделяш средства за тази цел? И не си ли струва да ги вложиш в нещо по-смислено, което би ти донеслно някаква по-дълготрайна полза?
АнонименГубя дъщеря си
Влез в ролята си. Бъди Майка. До този момент доколкото разбирам си била банкомат. Няма да стане веднага. Няма да стане и без рев и сърдене. Но постави граници, говори с нея. Заяви своите претенции да бъдеш майка и започни да изграждаш Авторитет. Хубаво е да си приятелка с дъщеря си, но първо си й майка, а след това приятелка. Прочети малко литература по въпроса... върпеки че май с малко няма да стане, консултирай се със специалист. Доколкото разбирам сте материално осигурени и не би трябвало да има проблем. И ако решиш да посетите психолог, е много важно да й обясниш разликата между "психолог", "психоаналитик" и "психиатър". Започни да изискваш от себе си първо.
АнонименКак да възпитам детето си?
Здравей Аз нямам деца, поне в настоящия момент. Ако това, което ще ти кажа не ти прозвучи добре, не е логично или не резонира с вътрешната ти нагласа - игнорирай го. Децата са като бели листове, късчета глина без форма. Ти си най-големия авторитет за сина си, ти си слънцето в неговия така мъничък свят. Той гледа от теб и попива всичко... имам пред вид Всичко. Ако е свидетел на твои избухвания, той ще го приеме за нормално и ще прави същото. Ако се чувства онеправдан, защото го наказваш без да е разбрал защо, ще започне да натрупва у себе си гняв. Това, което казвам е - не очаквай повече от детенцето, отколкото можеш да му дадеш. Покажи му каква прекрасна майка можеш да бъдеш и тогава очаквай от него да е прекрасен син.
АнонименИскам да направя моя модна линия
Браво! Чудесна идея. Пробвай се. И да стане, и да не стане, важно е да се опитва, докато намериш това, което ти харесва да правиш. В кой град се развива действието? Но си направи една хубава сметка как точно ще реализираш пласирането на дрехите. Трябва ти наем на помещение за магазин, човек, който ще седи там, тоест заплата (ако ли пък се организираш ти да седиш, това ще отпадне). Трябва ти реклама и достъпност. И така както твоите приятелки се смеят, защо не им предложиш да ти помогнат?
АнонименМоля, дайте ми съвет за подарък на мама
О, много зависи какво харесва майка ти. Най-добре я подпитай какво й трябва, ако искаш да е нещо полезно. Ако искаш да е нещо майтапчийско, можеш да й направиш някоя тениска с интересен надпис, или пък чаша. Можеш да й вземеш някой ваучер за масаж или някаква друга козметична глезотия. Някои от магазините за дрехи, най-вероятно и други, предлагат ваучер за подарък - тоест купуваш една карта, в която влагаш Х лв и с нея може да се купи по-късно нещо на стойността на въпросните Х лв. Това е разпространена практика в някои страни в западна Европа. Можеш да й сготвиш нещо любимо. Всичко зависи от времето и най-вече от средствата с които разполагаш.
АнонименСкоро се пенсионирам, но искам да продължа да съм сред хора и да съм полезна
Мамето :В никакъв случай не се заключвайте вкъщи!Не се съжалявайте, че вече сте пенсионерка.Вие сте пълноценна жена и трябва да си намерите занимание.Ако до този момент сте слагали, грим, червило, лак на ръцете...продължавайте!Съветвам ви да пътувате.Въпреки че пенсията няма да ви е голяма / предполагам / то има много екскурзии да 1,2 3 дни и то на достъпни цени.Там ще се запознаете с много нови хора.Може и на някакъв курс да се запишете..има най-различни предложения.Може да помислите и за собствен бизнес, но пък си трябват и средства. Бих ви посъветвала първо : 1.Изчистите жилището си от непотребни неща.Така ще отворите пространство и въздух.Непотребните вещи носят отрицателна енергия. 2.Купете си нова дрешка! 3.Ако нямате цветя-купете си и се грижете за тях. 4.Ако обичате кучета....вземете си.Те са добра компания, а и има много "кучкари" по градинките.Ще си приказвате и в същото време ще сте на въздух.Препоръчвам ви преди това да прочетете за различните породи и тогава да направите своя избор. Прекрасни идеи! Само искам да допълня по нещичко към тях: Към изчистването, можете да прибавите и пребоядисване на някои помещения или смяна на тапети, за да смените обстановката макар и малко. Относно кучето - има толкова много кучета по приютите. Голяма част от тях са прекрасни душици, които заслужават обич и грижи. Ако си харесате някое такова животинче - ще сте направили още едно добро дело, а и няма да ви е самотно. Покрай кучето има доста тичане. А и не пречи да си намерите компания - за приятел и партньор в живота никога не е късно. Има много хора, минали през какво ли не, някои от тях сами - по желание или по стечение на обстоятелствата. Можете да започнете курсове по йога например - ще поддържате хубава фигура, а и ще се срещате с хора. Общо взето това, с което наистина Ви се занимава, ще привлече вниманието ви по най-невероятен начин. И не се притеснявайте да опитвате Прегръдки и Успех!