Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименТя е на 500 км от мен, но я обичам с цялото си сърце
Сега ще бъда зверски оплют и разпнат виртуално на кръст, но съм длъжен да ти представя и другата страна. Имай предвид, че жените понякога само си ги приказват нещата от сорта, че търсят чувствителен, умен, грижовен и т.н. мъж, че външният вид не бил всичко, че имало по-важни неща. И накрая отрязват умният и чувствителният и тръгват с богатия, красивия, високия, мускулестия и, при по-малките, нахакания. Аз съм на 22, горе-долу от твоята възраст се чувствам като и досега животът не се е оправил. Може би моментът, за който говори Самара, когато не можеш да се отървеш от жени, идва по-късно. Като гледам, съвпада с моментът, в който започваш да печелиш пари и те търсят, за да отглеждаш семейство. И после ще си един от многото съпрузи, които "са много мили и грижовни, но просто тръпката вече я няма". Зачети се в сайта и виж колко момичета се оплакват, че изневеряват на приятелите си. Да, не се разкайват или нещо подобно, а се оплакват, че са поставени пред дилема и не знаят кого да изберат - този, който ги гледа и им трепери или този, които кара кръвта им да тръгне към вагините. Познай ти от кои ще си... И не го пиша, за да се заяждам. Ако мислиш, че преувеличавам и съм прекалено черноглед, прав ти път, дано имаш повече късмет. Разстоянието може да не се окаже толкова голям проблем, защото тя така или иначе скоро ще ходи в друг град, за да следва висше. Отделен въпрос е, че повечето връзки се разпадат на този етап, но отново, дано имаш повече късмет.
АнонименТя е на 500 км от мен, но я обичам с цялото си сърце
dilqna d. :момчета би ми било наистина приятно да се запозная с вас, на 14 съм /ноември ги правя/, винаги съм била една от красавиците за които момчетата се са били, момичетата са злословили, а мъжете просто са уважавали и заради вида и заради умствения багаж .. всеки е човек и всеки носи своя чар ,а богатата душевност е отражение върху човешката плът, не се обиждайте вярвайте в себе си и настъпвайте педала за да осъществите целите си - всичко е възможно на автора, ако имаш възможност задели си около 10 лева купи една червена роза и хвани първия автобус или влак звъни на момичето да излиза и се срещнете .. отдай всичко на тази среща прави всичко с много любов и страст и резултата ще бъде на лице  .. казва го момиче което въпреки вида си година беше без сериозна връзка, а и не търсих за мен любовта е чиста хармония и динамика .. виновника за самотата ми , а сега 4-тирима ми налетяха, а и хубавички, но единия е на 19 и е на практика като полицай в друг град събота и неделя имаме възможност да се видим / запознахме се от приятелка, говорихме хареса ме и след няколко дни ми писа в фб. / , другия е син на директорката на училището и е много глупав, 3тия ясно ми каза, че иска секс от мен, 4-ти имахме си симпатии от детската градина-буквално, после в един клас сега .. утре ще изляза с него на нищо не се надявам каквото стане ,ще стане няма да е случайност .. и тъка подобни неща ако не се случат на мен .. на кой друг вярвайте в искреността на хората и че всичко е с причина дори запознанство в интернет .. няма случайни неща Ще ми простите за двойния пост, но и това трябва да се каже. Нямаше нужда да пишеш толкова много, само за да се изтъкнеш. Каза едно изречение по темата на момчето и веднага започна да се хвалиш (не да споделяш нещо, което ще му е от полза), което не показва нито интелект, нито зрялост. Не си център на вселената и е хубаво да слезеш на земята малко. Повярвай, на 14 никой не "уважава умствения ти багаж". Такъв още нямаш. На твоята възраст всеки може да е отличник и никога не си преминавала през каквото и да било сито. По-възрастните мъже, които не са достатъчно изкуфяли, за да искат да те чукат, може да казват за теб, че си готино хлапе, а тези, които ти се точат, може да ти обясняват, че си много развита, за да се навиеш да си легнеш с тях. Въобще няма да споменавам, че, след като полицайчето ти допада, няма изгледи да имаш нещо в главата...
АнонименДебел ли съм?
Абе ти в ред ли си? Как да ти кажем дали си дебел? Поне снимка покажи.
АнонименГубя дъщеря си
Ела за мен да се грижиш, аз ще те обичам. Така де, ако някога си искала. Обичал съм хора безплатно, дори когато ме нараняват, така че съм сигурен, че ще се получат нещата. Е, ако пък толкова държиш на ДНК-та си, започвай с шамарите, някои неща не стават с добра дума.
АнонименГубя дъщеря си
Като си разказва за грешките само ще надуе самочувствието на малката глезла. Тя ще си каже: "Майка ми е била тъпа загубенячка на моята възраст, аз няма какво да науча от нея, тя нищо не разбира". CooLAddicteD, ето ти аналогия, която ти е в областта на интереси: мускулът расте, възстановявайки се от малки накъсвания, т.е. трябва първо да бъде наранен и тогава да стане по-силен. Същото е и с характера. Човек, който не е страдал, става неоправно, разглезено леке. Съществува и моментът със скъсването на мускул, но не мисля, че да не ти купят най-новия айфон или да ти вдигнат някой и друг скандал, като правиш глупости, е толкова голяма травма, че да остане за цял живот.
АнонименЛюбовникът ми започна да ме заплашва, че ще ме пребие
Ами, ако мислиш, че любовникът ти може да ви пребие и двамата, по-добре продължавай да се виждаш с него. Или започни да тренираш, вземи си оръжие и го пребий ти първа.
АнонименНямам гаддже
Избягвай мазни храни. Това ще помогне и за килограмите, и за пъпките. Също можеш да си обтриваш лицето със сода за хляб. На влажно, разбира се. Очилата не са ти проблем, вече почти всеки е с очила. Хех, моделките и кифлите даже и да нямат нужда, си слагат, за да изглеждат по-малко прости. Живей за себе си. Колкото по-рано разбереш, че любовта не съществува, толкова по-малко разочарования ще имаш в живота.
АнонименИмам желание да обменям мисли и с девойки на около 20 години
Хахахаха, мисли или телесни течности ти се обменят с момичетата? Дърт перверзник. 20-годишните момичета са скучни дори на 20-годишните момчета, на него мисли му се обменяли.
АнонименИмам желание да обменям мисли и с девойки на около 20 години
Съжалявам, че го видях толкова късно, иначе отдавна да съм те нахранил отново. Радвам се, че съм те обидил, защото с демонстрираната наглост това заслужаваш! Ако наистина искаше да помагаш на млади хора, нямаше да имаш ограничение за възраст и пол. Какво, на можеш да говориш за наркотици и с момчета на 20 ли? Те нямат този проблем? Или момичетата над 24 вече не страдат от домашно насилие и склоняване към проституция? Жалък си! А тези, които са се свързали с теб (искрено се надявам да лъжеш), са още по-жалки - малки курвички, които се надяват, че, като си дърт, поне си богат.
АнонименИскам мнението на мъжете в този форум ..
Толкова ли е готин, че му прощаваш това, че е педал? (не започвайте с това "би", винаги единият пол те интересува повече от другия). Хората не се променят, търси си друг. Мнение на мъж.