Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименТова любов ли е или фантазия
един въпрос ме мъчи.ти дрогираш ли се
АнонименДетето ми е в стрес заради това,че посещава детска градина
какви са тия психиатри на толкова малко дете.просто е много чувствително.или поне 90 процента съм сигорна че се е наплашило от нещо в детската.или е расло в инкобатор и сега естествено че това яе е стрес за него.покрепям това да смениш детската и да се сприатели с учителката,като я поканиш в къщи.
АнонименБаташкото клане е извършено от помаци
Аз,ще си дам мнението за теб.Иди се прегледай на психиатър.Имаш раздвоение на личността и едната половина се мисли за Хитлер.Или някой помак здраво те е чукал .
АнонименТвърди, че няма любовница, а смс-ите казват друго
това че е лелка не значи че не ти изневерява.незнам дали знаеш,ама мъжете за да ебат са готови на всичко
АнонименСериозен интимен проблем
момиче имаш ли ъкъл.отивай на доктор.това може да е нормално,ако от скоро си почнала да водиш полов живот или е някаква инфекция.купи си от аптеката калиев перманганат и си направи баня може и да помогне
АнонименМоят път за Германия, или защо оставаме без лекари?
Аз също съм в чужбина.Моето мнение е няма голяма разлика между БГ и града в който живея.Предимството е че утре с едно звънване на телефона може да си намериш работа.Но едно разбрах от контактите ми с чужденците.Българите сме на тоя хал ,не заради политиците ,а заради злобния манталитет на народа.Тук в Англия също нямат качествено образование и здравеопазване но ценят своето,Какво прави българина в чужбина ?Гледа не него си ,а как да смачка другия българин.Държавата ни е хубава ама хората живеещи в нея са боклуци.
АнонименЕдин разговор с колега ще ни раздели
ужаасссс...махай се от тоя комплексар.
АнонименВинаги ми е било чудно защо бг жените са толкова...
много си права мъжете иначе големи ги мерят.ама са като кученца когато маминка каже.найстина българката заслужава по добро.но донякаде жените сме си виноени.
АнонименБяло течение и рак на яйчниците?
за рак незнам ,много си малка.аз също бях така.съветът ми е да започнеш да си сменяш белйото(извинявай за правописа),то всеки ден.купи си интимен измиващ гел и започни един месец да се подмиваш с хлебна сода.на мен поне тва ми помогна.ако не стане иди на доктор.това е по скоро инфекция може и от някакъв басейн да се получи,ако ходиш да плуваш.
АнонименАх, тези религии
здр ,момиче аз от 3 години имам приятел християнин.искам да ти кажа че и мойте родители не го одобряваха ,но в течение на времето видяха че ако не искат да загубят детето си трябва да приемат него за зет.приеха го но в действителност с времето се оказа че големия проблем не са мойте родители ,а неговите.те винаги ме гледат от високо,трябва да съм като кон с капаци.оказва се че родителите ми не са ми мислили лошо и сега като се размисля били са прави.успех.
АнонименAu Pair
да не си луда .ако си такава кандидатствай.да си такова момиче значи да си бяла робиня.ако искаш аз ще ти дам фирми ама ако си цениш здравето не ходи.