Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименМъжът ми по цели нощи разпуска с разни девойки
Миличка явно така си е свикнал да кръшка но тук лошото е че ти казва какво ще прави и ти го приемаш щом си независима финансово то тогава единственото нещо е и ти да си живееш като него или се разведи и си търси истинският мъж който ще те уважава и грижи за общото щастие.успех ти желая.
АнонименБоли ме да живея
Хей я се стегни и какво и на кого ще докажеш като си сложиш край на живота та 1 ти нямаш приятели 2 и да си сложиш край на живота как ще разбереш че някой е доволен или му е жал за теб.та ти си на 20 живота е твой и е пред теб че те мързи това е от ясно по ясно но тук е проблема пълнолетна си имаш глава на раменете помисли кой те издържа кой ти готви кой ти помага за да живееш е ще ти подскажа РОДИТЕЛИТЕ ти та те са те записали за шофьорски курс записали са те за курс по масажи а ти за какво се записа НИЩО е дано поне тези два курса да си изкарала.и това е занимание курса по масажи е с доста квалификации и ако ти е харесал продължи ги усъвършенствай се и това е доста добра професия. добре платена.и учи задочно жена без образование не е нищо.учи езици ако знаеш някой език повече няма да ти навреди.Успех мила и не мисли за глупости а запретни ръкави и действай работи върху себе си .и накарай родителите да се гордеят с теб а не да съжаляват .накарай другите да съжаляват че не си тяхното дете .
АнонименИскам да се разделим, но не искам да го нараня
толкова е лесно та вие сте скъсали почти остави нещата така както са сега това е най безболезненият начин ако ти се обади просто му кажи че много си заета и му затвори и така още 1 2пъти и готово.
АнонименОт 5 месеца съм в чужбина и всички ме удрят
Миличка на тъпанарите им отвърни с усмивка и така ще ги убиваш един по един .и след време ще те уважават.желая ти успех и много късмет.
АнонименТой е на 28 вдовец с 2 деца
Здравей знаеш ли че живота е кратък ??? и така мила и ти и той сте доста млади доста неприятно е че той толкова млад е станал вдовец с две дечица но точно тук е въпроса тежко е на всеки родител да се грижи и да работи за прехраната на децата си това е много много голяма отговорност да ги изучиш да им осигуриш всичко и да имаш време и за себе си тоест за лични нужди.защото докато се обърнеш и си станала на още толкова тоест 40г.и въпросчето ми е към теб това което изпитваш към него любов ли е или съжаление че е сам с 2 дечица.а предполагам че и ти ще искаш твое собствено дете 1 или две каквото дойде .не те упреквам но много много хубаво помисли и така живота е твой давай смело .но най вече умно.