Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименКак да му кажа, че го обичам
За мен по-важно е да се показва, а не казва...Лично мнение-чакай и показвай. Моята статистика за съжаление е, че като им го кажеш веднъж и интересът след това рядко спада и настава някакво отдръпване.
АнонименС какво да помогна на косата си??
Аз си правя много маски за коса с различни масла и съм много доволна, но най-вече подрязване.
АнонименЕдна от тайните на дълголетието
Носи си новите дрехи, яж, пий и не му мисли!
АнонименКак да действам с косата (Тривитаминол)
Аз също използвам тривитаминол със смес от кисело мляко или сметана и мед като маска и стоя за два часа. За хапчетата-не знам, но трябва да обърнеш сериозно внимание на храненето и достатъчния прием на витамини и минерали,третирането и дори миенето. За бърз растеж на косата много съм чувала да препоръчват маската с горчица, заради загряващия и ефект. Търпение и ще стане.
АнонименНови сайтове за онлайн пазаруване?
Аз също залагам на онлайн магазините, има всичко, даже вече имам чувството,че е по-сигурно да се пазарува онлайн отколкото във физически магазин. Аз лично последно си поръчах от banana.bg едни страхотни кухненски ножици и от kozelat.com - рециклирани лаптопи и компютри. За сега съм много доволна от пазаруването онлайн, дори и нещо да не е както трябва, винаги са ми връщали парите или заменяли стоката, даже и от Китай, когато си поръчвах.
Анонименискам да отслабна 10 кг
За съжаление не става с щракване на пръсти. Трябва постоянство в тренировките, адекватен хранителен режим (обърни внимание - това в никакъв случай не значи да спреш да ядеш, напротив трябва да приемаш храна по 4-5 пъти на ден, но хубава). Пътят към върха е труден. Успех!
АнонименТърся сродни души
И аз се включвам, даже с няколко гласа (познавам още няколко човека )
АнонименКъде искате да отидете - за мечтаните дестинации
Тайланд-красиви, диви плажове... ps:
АнонименЙога в къщи
И аз съм на домашна йога с клипчета..Аз не съм достигнала някакво кой знае какво ниво, но сестра ми е направо факир, много напредна за около година и то само на домашна йога.