Elena Todorova
Elena Todorova
Новак

Форумните Постове на Elena Todorova

  • Elena TodorovaКажете си мнението за смесените браковеТова е много тегава работа... имам приятели, които той е християнин, а тя мюсюлманка и те непрекъснато се карат. От няколко години са заедно, но като стане дума за деца и брак и се много карат. Защото как ще се казват децата, каква религия ще имат? По чии традиции ще се венчаят... Родителите ги отричат едни от други .... абе като цяло е лоша работата. От една страна него го разбирам, след като живеят в българия, сега сина му не може да се казва Али Реза примерно, той си държи на българското. Но тя не отстъпва, нейните родители няма да приемат внучета с българско име... абе сложна работа Не си слагай сама главата в торбата.. не ти трябва... това са безразбории цял живот.
  • Elena TodorovaУчението или сериозна връзка?Най-голямата ти грешка ще бъде да зарежеш ученето. Живеем в много смутни времена и с образование е трудно, камо ли без такова. Не виждам защо любовта ще ти пречи на ученето. Вие си стойте заедно, но в никакъв ама абсолютно никакъв случай не загърбвай университета.... ако не искаш след това цял живот да се чустваш нереализирана.
  • Elena TodorovaПриятелят ми си пийва в повече две шишета по 2 литра на ден нормално ли ти се струва? То така се почва, ти знаеш ли какво ще е положението след 2-3 години? Няма да можеш да го дигнеш от чашката... Оправяй го докато е време, постави му ултиматум, сърди се несърди се това е... Кажи му, че имаш близък роднина алкохолик или нещо такова си измисли, и му кажи че ненавиждаш пияниците и ако желае да сте заедно трябва да престане... Не прави компромис сега, за да не страдаш цял живот след това
  • Elena TodorovaИмам много пъпкиЕ как така, предната вечер нямаше ли ги? 20 Пъпки изведнъж да ти излезнат ми се струват малко много. Но не се стряскай, има народни лекове по въпроса. Виж [url=http://ezine.bg/n10-20925]Лекове за пъпки
  • Elena TodorovaИмам изкривяване на гръбначния стълбБих ви препоръчала да се заемете малко със спорт. Естествено, ако не сте правили спорт от години няма как изведнъж да правите усилени тренировки, но започнете малко по малко. Аз също съм по цял ден на компютъра и по едно време имах болки в гърба, изтръпване на единия крак и започнах с фитнес. От тогава се чуствам чудесно и нямам никакви оплаквания. С постоянното стоене на компютър, проблемите назряват ако нямаме движение, а всеки спорт ще засили метаболизма и укрепне мускулите. :y: Ако не ви се ходи на фитнес, то можете да излизате да тичате, да ходите на плуване или в началото бързо ходене. За болките в гърба е добре редовно да се прави някакво упражнение за гръб. Често болките в гърба се появяват когато гръбната мускулатура отслабне.
  • Elena TodorovaНевежеството от човешките умовеБи ли била по - точна, за какво невежество говориш и какъв проблем искаш да оповестиш ? От постинга ти не става много ясно.
  • Elena TodorovaКакво бих направила - почти нищо, защото считам, че е важно още от първата среща човек да е такъв какъвто е - истински и земен. Затова не ми се и налага да мисля какво бих направила, за да задържа някой. Човекът до теб трябва да те уважава такава каквато си. А и я няма по-късната изненада - ама каква ми се представи тая, а в последствие каква излезе!?! Защото каквато и да се представям в един момент ще ми писна и ще си пролича каква съм. А какво не бих направила - ами някакви компромиси със светоусещането си и принципите си!