Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименИстория за едно грозно патенце
Наскоро прочетох статия за "красотата" едно нещо остана запаметено в главата ми - Бъди позитивна и ще изглеждаш прекрасно!
АнонименСтресът ми на работа е голям!
Всичко може да се постигне с желание. Ако при теб това желание да научиш нещо ново го няма изобщо няма смисъл да се стресираш и да се разболяваш бавно... Вярвам, че ако обясниш на всички точно как стоят нещата ще те разберат и няма да те притискат.
АнонименМомчетата ми сринаха самочувствието
Скъпа, не трябва изобщо да се засягаш от подобни идиоти! Факт е, че сме жени и трябва да се поддържаме като такива, но не го прави заради МЪЖЕТЕ, а заради себе си. Постигни своето вътрешно спокойствие и хармония. Красотата при всички ни е преходна, но можем да я поддържаме. Имаше момент, в който и аз се чувствах кофти от приятеля ми (не ми е говорил така, но и не ми обръщаше особено внимание). Взех се в ръце, купих си няколко нови парцалки, отидох и си сложих мигли (не си представяй да пърхам с очи) - в салона казах, че искам да изглежда максимално естествено, дори хей така за мое си удоволствие отидох и си поставих хиалурон в устните (отново в малко количество). Наблягам на двете неща, които съм си променила защото не съм се направила изкуствена кукла, устните ми не са като човки, а малко по-плътни (сложила съм 0,5мл), а миглите са така сякаш съм със спирала. Общо за двете неща не съм дала повече от 250 лв., но това ме накара да си повдигна малко самочувствието. И тогава забелязах...когато аз самата си вдигнах самочувствието, почувствах се красива и желана, тогава и приятеля ми отново взе да ми обръща внимание. Затова пак казвам-себеусещането е важна част от нашата красота!
АнонименПазарувате ли онлайн?
Почти всичко поръчвам онлайн. Първо защото нямам времето да обикалям магазини, за да намеря нещо конкретно и второ защото има по-голямо разнообразие на стока и цени. Сблъскване с проблеми... ами май нямам. Един единствен път поръчвах от чужд сайт и стоката не пристигна, но ми върнаха парите.
АнонименИзбелване на зъбите - съвети?
Ползвам Pearl Drops Professional Whitening Treatment. Поставя се като лак за нокти и цялата процедура е около 1 минути. Слага се стъпка 1 чака се 30 секунди, после 2 за още 30 секунди. Изчакват се 20 минути преди да пушиш, ядеш, пиеш кафе. Изплакваш и правиш каквото искаш. Има ефект още след първото слагане. Кофти е че трудно се намира в България.
АнонименИзбелване на зъбите - съвети?
Здравейте, някой дали е ползвал системата за избелване на зъби на IWHITE? Доволни ли сте?
АнонименМога ли да ползвам Тривитаминол на мигли?
Здравей, аз съм си слагала с тампон за уши или понякога директно на пръста и на миглите. Слагала съм 1-2 пъти в седмицата или когато се сетя и имаше смайващ ефект! Миглите ми станаха много дълги и в един момент дори ми пречеха тогава и спрях, защото реших че съм прекалила. В общи линии върши страхотна работа.
АнонименКак да действам с косата (Тривитаминол)
Тривитаминол на маска, с която стоиш 40 или повече минути. В нея добавяш (ако искаш) масло от арган. В зависимост дали косата ти капе, суха, мазна или цъфтяща добавяш и други масла - Шии, бадемово, кокосово, какаово. Ако косата е мазна можеш да добавиш 1 с. лъжица спирт.
АнонименВъпрос за кучето ми
И на 10 години да стане пак трябва годишна ваксина и вътрешно и външно обезпаразитяване. Това е не само за него, а и за вашето здраве!
АнонименИскам да бъда по-висока
Преди доста години (не споменавам сега на колко съм ) в пубертета, 13-14 годишна се записах по собствено желание на баскетбол. Хресвах самата игра. Висока бях 157 см, но ми се отдаваше да вкарвам кош ... Е.... резултата от 1 лято 3 пъти в седмицата минимум тренировка и 20 см височина. Сега съм 177 и даже малко съжалявам, защото обичам високите токчета Записвай се и извън тренировката заставай в средата на игрището и се цели в коша! Точно от това разтягане се дърпа на височина.