Ezine.bg»Мрежата»Чародейката»Моите форумни постове
Чародейката
Чародейката
Ветеран

Моите форумни постове

ЧародейкатаКои бабини съвети помните и кои от тях спазвате все още?
Баба казваше “една чаша ориз и три чаши вода”.
ЧародейкатаКакво да правя с многото бебешки дрешки?
Предайте ги на Българския Червен Кръст
ЧародейкатаКакво да правя с многото бебешки дрешки?
Да, през месец декември миналата година. Не са ми искали бележка от химическо, но и нашият град е малък и нямаме такова.
ЧародейкатаКакво да правя с многото бебешки дрешки?
Здравейте Ани, друг вариант е да попитате в Дирекция "Социално подпомагане" във вашият град. Там се отпускат помощи за социално слаби бременни и помощ за раждане, така че те имат информация за нуждаещите се майки с деца.
ЧародейкатаБелези от варицела?
Пробвайте с Контрактубекс гел. Ползвала съм го за детето, имаше белег на челото след удар в детската градина. С този крем белега изчезна.
ЧародейкатаБелези от варицела?
Здравей отново Ани, вчера ми попадна публикация в мрежата (фейсбука) за бял крем Рачев (произведен по стара габровска рецепта). Пишеше че лекува всякакви белези, включително от едра шарка. Много хора бяха писали положителни отзиви за него. Ако искаш потърси в нета повече информация.
ЧародейкатаВъпрос за Хартия за печене
Може да си изпечете риба (пъстърва, скумрия, котлет или филе сьомга) увита като бонбон в хартия за печене. Добавете още зехтин, билки и подправки и лимон или лимонов сок.
ЧародейкатаВъпрос за Хартия за печене
А също и да изпечете целувки, чипс, кюфтенца, сладки, курабии, пилешки крилца и какво ли още не върху хартия за печене.
Чародейкатаискам да отслабна 10 кг
Здравейте, може да опитате с Медената диета на Клеопатра. С нея се свалят бавно излишните килограми, но пък за сметка на това ползите за организма и тялото са невероятни. И няма йо-йо ефект. Аз лично съм я спазвала няколко пъти, и съм много доволна. Скоро смятам да направя един курс отново, защото последно я спазвах след раждането, а мина доста време от тогава. Успех! Медената диета на Клеопатра може да видите тук: https://gotvach.bg/n6-96294-Тайната_диета_на_Клеопатра_за_отслабване