Ezine.bg»Мрежата»Потребител#336281»Моите форумни постове
Потребител#336281
Потребител#336281
Новак

Моите форумни постове

Потребител#336281Не е преодолял бившата си! Какво да правя?
Той ,има ли дете от нея ?Ако, имат общо дете ,бягай с 300 от този човек!Това няма оправяне .Не знам дали има чувства към нея ,но може и да е някаква вид манипулация на нея , особено ако причината за раздялата им е бил той и сега се чувства виновен за миналите му грешки.Не си длъжна да понасяш миналите техни грешки, особено ако ти нямаш вина за тяхната раздяла.
Потребител#336281Проблемът ми е сериозен...
Моят съвет е радикален,да си потърсиш мъж с който да си щастлива.В момента съм в подобна ситуация и по мое мнение някой мъже просто не стават в секса !Не ги бива и това е реалността! Сега ,сигурно ще позная че ти казва неща от сорта,че той не е машина и че му е каша в главата.Те точно такива мъжкари , както го описваш са гола вода в леглото.А ,ти имаш собствени нужди....
Потребител#336281Той е на 28 вдовец с 2 деца
Моят съвет е че си много млада !И ,щом нямаш деца да се махаш от този ,не заради друго,а заради собствената си психическа устойчивост.В подобна ситуация съм и жена му,жива или мъртва,той никога няма да я забрави и проживее ,дори и да е разведен.Ще ти е приятно ли той винаги да е споменава и мисли ,а няма как да не е мисли все пак му е родила деца и ти никога няма да станеш майка на децата му . Отделно,ако имаш свекърва, винаги ще те сравнява с нея и въобще дори да е жива ,а той просто да се е развел с нея призрака на бившата винаги стой и ще стой между вас .Не си съсипвай живота и си търси необременен мъж ! Все още си много млада.