Ezine.bg»Мрежата»Анонимен»Моите форумни постове
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите форумни постове

АнонименЕдно огромно недоразумение
Едва ли си го харесвала, щом си си позволявала да се държиш гадно с него! Но всъщност, аз познавам такива момичета - много комплексирани и си избиват комплексите чрез агресия и разни дребни простотии. По този начин, мислят те, показвам симпатиите си... За какво харесване говорим, щом си се подигравала с него? Мисля, че той е напуснал точно заради тормоза, на който е бил подложен.
АнонименВсе е уморен, все не му се излиза
Никога няма да се промени, моето момиче! Аз живея с такъв човек от десетилетия, заедно сме ходили на няколко почивки, когато детето беше малко. Той обича да гледа мачове и да ходи за риба, мен ме вълнуват музика, литература и кино - с две думи, пълно несходство. Трудно се живее така. Жалко, че тогава нямах възрастни приятелки, с които да се посъветвам. Нямаше компютри, нямаше интернет, сега поне можеш да си чатиш с всякакви хора и да потърсиш съвет. А моят е да си намериш мъж, който да споделя твоите интереси и да имате за какво да си говорите.
АнонименОбадих се на любовницата му
Споделям мнението на Инката. Особено пък ако ти си християнка, а той мюсюлманин. Нали знаеш какво става с християнските жени, когато попаднат в лапите на исляма - бива заробена доживот, а много от тях намират и смъртта си. Да не говорим, че семейството му, средата му никога няма да те приемат и ще бъдеш винаги "оная"... сама ще се намразиш. Забрави! Забрави и продължавай напред, но се оглеждай внимателно, когато се сближаваш с момчета - тези които пият, не спират никога; ако посяга да те бие, това също никога няма да спре; ако е ревнив - ще ти почерни живота; ако е свидлив - сама си отговори... хубаво ги претегляй, когато става дума за сериозна връзка. Успех!
АнонименЩе ме омъжат на 16 и трябва да има блажена ракия
Щом ще те омъжват насила на 16, значи си или туркинче, или ромче. Аз мога да ти бъда баба, но не бих понесла такова нещо - родителите ми да решават за кого и кога да се омъжа. Навремето просто избягах в далечен град и заживях своя живот, без да ги питам. Бесняха, бесняха.... накрая на живота си бяха при мен. Така че - бягай надалеч, щом навършиш 16 и си направиш лична карта. Животът си е твой и не са те, които да ти кажат как да го живееш. Ще се омъжиш когато сама решиш! Горе главата!
АнонименМного ме ревнува и за всичко прави проблеми
Ееее, като си бременна, нали знаеш къде са лекарските кабинети? Не се тръшкай, вземи се в ръце и ако гаджето ти е такъв ревнивец, разкарай го. Аз живея с такъв вече 37 години - това е един кошмар, от който няма излизане. Преживяла съм ужасен тормоз, за който не искам да си спомням. Ревностите му убиха всичко - любов, привързаност, всичко, всичко. Отдавна вече живеем само формално заедно. Светът е широк, мъже колкото искаш, ритай го тоя и въобще да не ти пука!
АнонименКогато го намеря, разбирам, че той не търси мен...
Мисля, че връзка не се започва със секс. Ако има обич, ако има химия, всичко се нарежда. Вероятно мъжете си мислят, че търсиш само секс и те отминават. Покажи, че искаш сериозна връзка, има и сериозни мъже, на които не им е до бройки. В крайна сметка всичко е въпрос на късмет, така че не умувай чак толкова, младостта отминава и после става мнооого, много трудно - за връзка, за семейство, за деца, за събиране на дом. Желая успех!
АнонименБаба ми гледа и познава
Този занаят, образно казано, не се учи, а се краде. Така ми казваше и мойта бабка, от която наследих някои умения. Всъщност, си ги откраднах - промъквах се тайно и шпионирах, за да видя какво точно прави и какви думи употребява. Имаш ли го отвътре, то само ще те накара да се тикаш край нея и да се учиш