Домашна Лютеница

Прегледай всички 74 подбрани съвети относно домашна лютеница в Езине.бг.
Домашна лютеница от патладжаниДомашна лютеница от патладжани
Патладжаните и чушките се изпичат и обелват. Смилат се с доматите. Варим сместа на силен огън до достигане на необходимата гъстота. След...
Домашна лютеница с патладжани и червени чушкиДомашна лютеница с патладжани и червени чушкидълбока тава на котлона да ври, Бърка се непрекъснато, а щом започне да се сгъстява се добавя и олиото. Лютеницата ще стане по-сладка, ако...
Лесна лютеницаЛесна лютеницана вкус. Лютеницата се слага да се свари и сгъсти. Вари се около трийсет минути, докато се смесят ароматите. Готовата лютеница се насипва...
Пикантна лютеницаПикантна лютеницасе вари на тих огън до сгъстяване. Към края на варенето се прибавят лютивите пиперки. Готовата лютеница се изсипва в бурканчета и се затваря...
Арабска лютеницаАрабска лютеницаподправки и зехтин на око в пасатор, блендер или кухненски робот. Пасирайте всичко до еднородна смес. Получава се невероятно ароматна и вкусна Арабска лютеница, която може да поднесете върху препечени филийки....
Зелена лютеницаЗелена лютеница. Загрейте олио в тенджера и изсипете зеленчуците. Когато лютеницата остане само на мазнина, се прибавя магданозът. Зелената лютеница се...
Лютеница АпетиткаЛютеница Апетиткасе варят не повече от 10 минути. Оттегля се от котлона и се добавят чесънът и магданозът. Лютеницата се пресипва в бурканчета, коио се затварят и се стерилизират за 15 минути....
Айвар лютеницаАйвар лютеницаИзпечете чушките и патладжаните, които трябва да са приблизително равни количества. Обелете ги, като отстраните и дръжките/семките. Загрейте...
Салата - лютеницаСалата - лютеница
Пиперките се изпичат, обелват и нарязват на ситно. Доматите и лукът се обелват и също се нарязват. Всички продукти се смесват много добре...
Лютеница с картофиЛютеница с картофиИзпичаме чушките, обелваме ги и ги смиламе. Пасираме картофите, обелваме доматите и ги смиламе, а морковите сваряваме и пасираме. Лука и...
Лютеница с тикваЛютеница с тиква. Добавяме солта, захарта, олиото, черния пипер, счукания карамфил и канелата. Пържим лютеницата до хигиенизиране на продуктите. Сипваме в буркани, затваряме и стерилизираме за 30 минути....

Рейтинг

4.4
Общо 8 гласували
5 4
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: