Печене на Агнешки бут

Открий всички 74 избрани предложения относно печене на агнешки бут в Езине.бг.
Агнешки бут с подправкиАгнешки бут с подправкиПечете около 1 ч. 30 мин. След това махнете фолиото и печете още 45 мин. Поливайте 3-4 пъти със соса....
Агнешки бут от ПиренеитеАгнешки бут от ПиренеитеПечем на фурна от 50 минути до 1 час при температура – 200 градуса. Все пак зависи и от възрастта на агнето....
Печен свински бутПечен свински бутПечете половин час и намалете фурната на 180 градуса. Ако започне да загаря, покрийте с фолио....
Пушен агнешки бут на барбекюПушен агнешки бут на барбекюЗатваряме капака и го оставяме да се пече за около час и половина. От време на време го намазваме с готовата марината....
Печен бут от сърнаПечен бут от сърнаСлед като го извадим го отцеждам, печем в тавичка на чието дъно сме наредили парчета сланина. Дъното на тавичката се маже с масло....
Печено агнешкоПечено агнешкоАгнешкият комплект: черен и бял дроб, сърце, момици се измиват и се кипват. После се нарязват на дребно....
Агнешко печеноАгнешко печеноСлагаме го да се пече в предварително загрята фурна на 180? С около 35 минути. Преди да сервираме, наръсваме с магданоз....
Агнешки бут със сос от зеленчуциАгнешки бут със сос от зеленчуциС марината от виното, нарязаните зеленчуци и подправките се залива нарязаното на порции бутче и престоява в нея 3-4 часа. След като се извади,...
Печени агнешки ребраПечени агнешки ребраПече се в умерена фурна до пълно омекване на месото. Сервира се с гарнитура от задушени в масло пресни картофи или със зелена салата....
Печен свински бут с гъбиПечен свински бут с гъбиНарежете готовия печен свински бут на филийки и го поднесете със соса и гарнитура за печено свинско по избор....
Печен свински бут с морковиПечен свински бут с морковиБланширайте в подсолена вряща вода една трета от измитите, почистени и нарязани на кръгчета моркови, охладете ги и ги оставете да се отцедят. Запържете...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: