Печен агнешки бутПечен агнешки бут
27 Дек.
Стоянка Русенова
Агнешки бут от ПиренеитеАгнешки бут от Пиренеите
10 Септ.
Севда Андреева

Печене на Агнешки бут

Открий всички 74 избрани предложения относно печене на агнешки бут в Езине.бг.
Агнешки бут с подправкиАгнешки бут с подправки
покрийте тавата с фолио. Печете около 1 ч. 30 мин. След това махнете фолиото и печете още 45 мин. Поливайте 3-4 пъти със соса. Поръсете стафидите...
Пълнен агнешки бутПълнен агнешки бути магданозът. Бутчето се напълва с уврялата плънка и се зашива. Пече се на умерена фурна. След като се позапече, се правят нарези по месото...
Печен свински бутПечен свински бут
2
черен пипер. Срежете главите лук наполовина, без да ги обелвате. Разположете ги в тавата със свинското с люспата отгоре. Печете половин час и...
Печен бут от сърнаПечен бут от сърна
1
кипящ оцет. Оставяме на студено за няколко дни като всеки ден преобръщаме месото. След като го извадим го отцеждам, печем в тавичка на чието дъно сме наредили парчета сланина. Дъното на тавичката се маже с масло....
Печен свински бут с морковиПечен свински бут с моркови. Нарежете свинския бут на кубчета, оваляйте ги в ситно нарязания магданоз и ги изсипете в намазнена тава. Сипете върху месото пюрето, наредете...
Печено агнешкоПечено агнешко
Агнешкият комплект: черен и бял дроб, сърце, момици се измиват и се кипват. После се нарязват на дребно. Лукът, джодженът и магданозът се...
Агнешко печеноАгнешко печено
леко с черен пипер и сол. Слагаме го да се пече в предварително загрята фурна на 180? С около 35 минути. Преди да сервираме, наръсваме с магданоз....
Печен свински бут по селскиПечен свински бут по селскичерния пипер. Връща се отново в тавата и се пече още час, като се полива често със соса, отделил се при печенето и още гореща вода. Добре...
Печен свински бут с гъбиПечен свински бут с гъбигореща вода и се кипва. Нарежете готовия печен свински бут на филийки и го поднесете със соса и гарнитура за печено свинско по избор. Готовите сме с рецептата за Печен свински бут с гъби!...
Печен бут от диво прасеПечен бут от диво прасе
3
Накиснете обезкостения бут за 2 - 3 дни във виното, в което сте прибавили подправките (без солта) и нарязания на ситно лук. Отцедете месото...
Агнешки бут със сос от зеленчуциАгнешки бут със сос от зеленчуци
С марината от виното, нарязаните зеленчуци и подправките се залива нарязаното на порции бутче и престоява в нея 3-4 часа. След като се извади...

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: