Печен Сърнешки бут

Открий всички 74 избрани предложения относно печен сърнешки бут в Езине.бг.
Печен свински бутПечен свински бут
2
черен пипер. Срежете главите лук наполовина, без да ги обелвате. Разположете ги в тавата със свинското с люспата отгоре. Печете половин час и...
Печен агнешки бутПечен агнешки бутМаслото разтапяме и в него поставяме всички подправки, като разбъркваме добре. С тази смес намазваме обилно агнешкия бут. Поставяме го в...
Печен бут от сърнаПечен бут от сърна
1
кипящ оцет. Оставяме на студено за няколко дни като всеки ден преобръщаме месото. След като го извадим го отцеждам, печем в тавичка на чието дъно сме наредили парчета сланина. Дъното на тавичката се маже с масло....
Печен свински бут с морковиПечен свински бут с моркови. Нарежете свинския бут на кубчета, оваляйте ги в ситно нарязания магданоз и ги изсипете в намазнена тава. Сипете върху месото пюрето, наредете...
Печен свински бут с гъбиПечен свински бут с гъбигореща вода и се кипва. Нарежете готовия печен свински бут на филийки и го поднесете със соса и гарнитура за печено свинско по избор. Готовите сме с рецептата за Печен свински бут с гъби!...
Печен свински бут по селскиПечен свински бут по селскичерния пипер. Връща се отново в тавата и се пече още час, като се полива често със соса, отделил се при печенето и още гореща вода. Добре...
Печен бут от диво прасеПечен бут от диво прасе
3
Накиснете обезкостения бут за 2 - 3 дни във виното, в което сте прибавили подправките (без солта) и нарязания на ситно лук. Отцедете месото...
Печен агнешки бут с кисело млякоПечен агнешки бут с кисело млякополучената смес и го слагаме в тава. Печем го в предварително загрята фурна на 160 градуса под фолио. По време на печенето поливаме месото със...
Печен овчи бут с кисело мляко и гъбиПечен овчи бут с кисело мляко и гъби, целина, лук, гъби и парченца лимон. Покриваме с алуминиево фолио и печем във фурна на 200 градуса, като от време на време го поливаме с гъсто...
Агнешки бут от ПиренеитеАгнешки бут от Пиренеите, подсушаваме и намазваме с масло. Печем на фурна от 50 минути до 1 час при температура – 200 градуса. Все пак зависи и от възрастта на агнето...
Агнешки бут с подправкиАгнешки бут с подправки
покрийте тавата с фолио. Печете около 1 ч. 30 мин. След това махнете фолиото и печете още 45 мин. Поливайте 3-4 пъти със соса. Поръсете стафидите...

Рейтинг

3.9
Общо 9 гласували
5 4
4 1
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка: