Свински мозък панеСвински мозък панеМезета
20 Март
Роси Трифонова
Паниран свински дробПаниран свински дроб
19 Окт.
Дебелата Берта
Пържен свински дробПържен свински дроб
12 Окт.
Росица Стоянова

Свински Дроб Пане

Разгледай всички 74 подбрани съвети относно свински дроб пане в Езине.бг.
Свински дроб със сосСвински дроб със сосЗалейте почистените дроби и сърце с около 2.5 л студена вода и кипнете....
Свински дроб по селскиСвински дроб по селскиЩом дробът е полуготов, добавете нарязаните на едри парчета зеленчуци (лукът на дебели полумесеци), виното и оставете да се задушава, докато дробът...
Лесен шницел пане от свинско месоЛесен шницел пане от свинско месоМожем да поднесем всяка порция лесен шницел пане от свинско месо с различна гарнитура - например с пържени картофи или вкусни задушени зеленчуци....
Пържоли панеПържоли панеОбезкостените и начукани пилешки пържоли оваляйте последователно в настъргания кашкавал, брашното, смес от яйце, черен пипер, малко зехтин и сол и...
Шаран панеШаран панеРазрежете с остър нож почистения от люспите шаран от главата по гръбнака до опашката, така че да остане цял. Разтворете го, изчистете го от хрилете...
Карфиол панеКарфиол панеБланшираните за 4-5 минути в подсолена вода розички карфиол потапяйте в паста, приготвена от разбитите заедно яйца, мляко и брашно. Овалвайте...
Акула панеАкула панеНарежете филетата от акула на парчета с дебелина около 2 см. Поръсете ги добре със сол и черен пипер и ги сложете в покрит съд в хладилника за 2 часа...
Сирене панеСирене панеГотовото сирене пане отцедете върху кухненска хартия. Поднесете с гарнитура по избор....
Свински дроб с винен сосСвински дроб с винен сосДобавете дроба в соса и оставете да поври няколко минути....
Печен свински дроб по ергенскиПечен свински дроб по ергенскиОтгоре наредете нарязания на дебели около 2 см резени свински дроб, залейте с олиото, водата и виното....
Домашен пастет от свински дробДомашен пастет от свински дробСваряваме дроба и го смиламе в машинка за месо....

Рейтинг

3.3
Общо 3 гласували
5 0
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: