Ezine.bg»Избрани Колекции»Свински Дроб Пане
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Отцедете свинския мозък пане върху решетка с кухненска хартия отдолу и поднесете с резени лимони....

Сварените дроб и сърце се изваждат и се оставят да се изцедят, след което се нарязват на ситни парченца. Бульона се прецежда....

Ако посолите черния дроб преди пържене, то за краен резултат ще получите твърд свински черен дроб....

Отгоре наредете нарязания на дебели около 2 см резени свински дроб, залейте с олиото, водата и виното....

Печете свинския дроб за около 30 минути на 180 °C.
Поднесете го с чаша червено вино.
Подлученият свински дроб по селски е много вкусен....

Изпържете дроба и поднесете топъл или студен - според вашите предпочитания.
Пърженият свински дроб с царевично брашно е много вкусен....
Рейтинг
3.5
Общо гласували: 4
50
43
30
21
10
Дай твоята оценка: