Ezine.bg»Избрани Колекции»Домашна Туршия в Бидон без Оцет
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Домашна Туршия в Бидон без Оцет

Домашна Туршия в Бидон без Оцет

Открий всички 12 авторски предложения за домашна туршия в бидон без оцет в Ezine.bg.
Бърза домашна туршияБърза домашна туршия
След няколко дни туршията е готова за консумация....
Оцет с лимон и риганОцет с лимон и риган
В бутилката с оцета сипете коняка, ригана, лимоновата кора и малко вода....
Оцет с босилек и магданозОцет с босилек и магданоз
Изключително подходящ оцет за овкусяване на салати с марули....
Камби с оцет и медКамби с оцет и мед
Най-отгоре налейте малко олио и съхранявайте готовата туршия в хладно и тъмно помещение....
Туршия без варенеТуршия без варене
14
В сезона на туршиите опитай непременно и нашите рецепти за царска туршия или тази хрупкава гръцка туршия....
Пържени патладжани с оцет и лимонПържени патладжани с оцет и лимон
5
След като изстинат ги поставяме в оцет....
Мариновани камби с оцет и медМариновани камби с оцет и мед
6
Камбите се попарят за 1–2 мин. във вряща марината, приготвена в съотношение 2.5 л. вода, оцет – 2.5 л. , сол – 500 г , мед – 500 г, олио – 500 мл....
Телешко с плодов оцет и тиквичкиТелешко с плодов оцет и тиквички
В същия тиган на силен огън запържете за 5 мин. нарязаното на малки парченца месо и добавете оцета....
Червени чушки с оцет и чесънЧервени чушки с оцет и чесън
В дълбок съд смесваме продуктите, добавяме олио, оцет и сол. Разбъркваме и оставяме да преседят и да се овкусят 1-2 часа....
Печена скумрия с оцет и солПечена скумрия с оцет и сол
Печената скумрия с оцет и сол е вкусна и лесна за приготвяне....
Зелен фасул с оцет и захарЗелен фасул с оцет и захар
Към водата добавете, оцета, захарта, карамфила и канелата и варете 15 минути....
Зеленчуци с балсамов оцет и кленов сиропЗеленчуци с балсамов оцет и кленов сироп
Междувременно смесете в малко тиганче кленовия сироп с оцета, оставете да заври сместа и варете около 2 минути или до сгъстяване....

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 7
52
41
32
22
10
Дай твоята оценка: