Ezine.bg»Избрани Колекции»Домашна Туршия в Бидон без Оцет
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Най-отгоре налейте малко олио и съхранявайте готовата туршия в хладно и тъмно помещение....

14

Към водата добавете, оцета, захарта, карамфила и канелата и варете 15 минути....

6

В дълбок съд смесваме продуктите, добавяме олио, оцет и сол.
Разбъркваме и оставяме да преседят и да се овкусят 1-2 часа....

В същия тиган на силен огън запържете за 5 мин. нарязаното на малки парченца месо и добавете оцета....

Междувременно смесете в малко тиганче кленовия сироп с оцета, оставете да заври сместа и варете около 2 минути или до сгъстяване....
Рейтинг
3.4
Общо гласували: 7
52
41
32
22
10
Дай твоята оценка: