Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Дроб Сарма Агнешка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Изсипваме си сместа върху готовата агнешка дроб-сарма и продължаваме да печем само на горен реотан, докато се запече....

Опечена дроб сърмата се залива с разбитото яйце, кисело мляко и брашно, след което се запича отново....

Когато водата се усвои от ориза, полейте агнешката дроб сарма с разбити мляко, яйца, сол и брашно....

Заливаме дроб-сармата и запичаме само на горен реотан до зачервяване....

Заливаме дроб сармата и връщаме във фурната да се запече до желания загар....

Заливат се с приготвената заливка, която се прави от смесените мляко, брашно, яйца и малко вода. Пече се 40 минути на 220 градуса....

3

4
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: