Ezine.bg»Избрани Колекции»Как се Прави Дроб Сарма Агнешка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Традиционна агнешка дроб-сарма
Поднасяме традиционна агнешка дроб-сарма с кисело мляко и листенца магданоз....
Оригинална агнешка дроб сарма
Опечена дроб сърмата се залива с разбитото яйце, кисело мляко и брашно, след което се запича отново....
Агнешка дроб сарма на фурна
Когато водата се усвои от ориза, полейте агнешката дроб сарма с разбити мляко, яйца, сол и брашно....
Агнешка дроб сарма по селски
Заливаме дроб-сармата и запичаме само на горен реотан до зачервяване....
Дроб сарма от агнешки дреболии
Заливаме дроб сармата и връщаме във фурната да се запече до желания загар....
Дроб-сарма от агнешки хапки
Заливат се с приготвената заливка, която се прави от смесените мляко, брашно, яйца и малко вода. Пече се 40 минути на 220 градуса....
Дроб сармаГотовата дроб сарма се полива с разбитите яйца и киселото мляко и се запича 10 - 15 минути в по - силна фурна....
3
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
52
44
31
21
10
Дай твоята оценка: